Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Halloween outfits voor kids

Inspiratie18/10/2019

Spoken, skeletten, heksen, spinnen en pompoenen: Halloween staat voor de deur. Op jouw checklist: het vinden van angstaanjagende looks voor de kids. Dat is een makkie dankzij deze te leuke accessoires en verkleedkleding. Griezelen geblazen!

Heksenketel
Het heksen verkleedpak van H&M verdient een waardig plekje in de verkleedkist. Met een spinnenweb, het tovenaarsdrankje en sterren op haar tenue, verandert jouw kleine meid voor eventjes in een griezelig figuur. En voor een bijpassend hoofddeksel ga je naar Action.

Verkleedpak heks – H&M €19,99
Heksenhoed – Action €1,39

Alle vleermuizen op een stokje
Aan vleermuizen geen gebrek. Je vindt ze namelijk op het kinder T-shirt van H&M en op de haarband van Primark. Pas op dat ze niet wegvliegen. Om de snoepjes, die de kinderen langs de deuren hebben opgehaald, goed op te bergen: een bijpassende Happy Halloween tas van Blokker.

Kinder T-shirt – HEMA €3,-
Halloween haarband – Primark €3,-
Happy Halloween tas – Blokker €6,85

Katachtige
De krachtige ogen op de twosie van Zeeman verklappen dat het hier niet gaat om een poeslieve kat. Nee, het gaat hier om een griezelige katachtige. Wat ons betreft perfect voor Halloween. En als Halloween voorbij is, ook voor een avondje relaxen op de bank.

Kinder twosie – Zeeman €7,99

Griezelige pompoen
Halloween is geen Halloween zonder pompoenen. Het blijft een leuk knutselwerk om samen met je kinderen een Halloween pompoen te maken. Maar je kunt ook gewoon je eigen kind omtoveren tot de meest schattige – uh, we bedoelen: griezelige – pompoen. Het verkleedpak van H&M is leuk voor deze gelegenheid.

Verkleedpak – H&M €9,99

Verkleedkleding en attributen gaan ook na Halloween nog prima mee. Stop ze in de verkleedkist en de kids krijgen er geen genoeg van. Want, verkleden is toch alle dagen van het jaar hartstikke leuk?

Door

Ander nieuws

Top