Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Happy Hour in Alexandrium Shopping Center

Events01/06/2016

Zin om even lekker uit te blazen na een lange dag? Kom dan donderdag 7 juli om 17:00 uur naar Alexandrium Podium Live. Het is Happy Hour!

Zin om even lekker uit te blazen na een lange dag? Kom dan donderdag 7 juli om 17:00 uur naar Alexandrium Podium Live. Niet alleen staat DJ Tintin dan de leukste platen te draaien, maar is het ook nog eens Happy Hour en krijg je het tweede drankje helemaal gratis! Zien we je donderdagavond? Alexandrium Podium Live is gelegen naast G-Star RAW in Alexandrium Shopping Center.

North Sea Round Town is hét Fringe Festival van North Sea Jazz Festival dat ruim twee weken lang neerstrijkt in Rotterdam, met het beste dat de stad te bieden heeft aan jazz. Alexandrium Shopping Center opent deze weken het Alexandrium Podium Live! Dit is een jazz podium gelegen in het Shopping Center met een dagelijks jazz-programma en geweldige optredens.

Natuurlijk is er in het weekend ook genoeg te doen in Alexandrium Podium Live. Zie hieronder het weekendprogramma.

Vrijdag 8 juli Laura Fygi 19.00-21.00 uur
Zaterdag 9 juli Dot Quartet 15.00-17.00 uur
Zondag 10 juli Majazzu 15.00-17.00 uur

Ook buitenom de optredens en activiteiten is Alexandrium Podium Live te bezoeken. Met een speciale menukaart met lekkere hapjes en drankjes, een leestafel, comfortabele zitplaatsen en gezellige muziek is Alexandrium Podium Live ook nog eens een ideale plek om even heerlijk te ontspannen.

Meer informatie over North Sea Round Town? Ga naar: www.northsearoundtown.nl

Ander nieuws

Top