Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Haven en muziek gaan hand in hand!

Events30/08/2019

Tijdens de Wereldhavendagen wordt het World Port Busker Festival georganiseerd. Tijdens dit tweedaagse festival bezoeken tientallen straatmuzikanten (ook wel buskers genoemd) uit binnen- en buitenland de stad om de Wereldhavendagen van een muzikaal randje te voorzien.

Vergeet de Voice of Holland, Britain's got talent en de Soundmixshow. Het echte muziektalent ligt tenslotte gewoon op straat. Of beter gezegd, speelt op straat!

Op vrijdag 6 september treden in de Markthal de volgende straatartiesten (buskers) op, tijdens de derde editie van het World Port Busker Festival: 

17:00 - 17:30 uur Pete the temp
Deze Britse mobiele human beatbox, loop station muzikant en spoken word poet was de absolute hit van WPBF 2017 met zijn energieke en vaak hilarische optredens.

18:00 - 18:30 uur Mima's Chio Manush Orkestra
Dit gezelschap neemt je mee naar Midden-Europa, met een gepassioneerde en soms wenende mix van roma-, balkan- en sevdah-liederen.

19:00 - 19:30 uur Kiloknallers
De Kiloknallers zetten de boel op zijn kop met hun aanstekelijke ska en rocksteady.

En op zaterdag 7 september wisselen Catherine Mooreland en Tess et Les Moutons elkaar af tussen 13:00 en 17:00 uur.

Catherine Mooreland
De Haagse busker laat iedereen smelten met haar lyrische harpnoten, eigen liedjes en romantische interpretaties van popklassiekers.

Tess et Les Moutons
Chansons, chansons et chansons. Oftewel, een ensemble met een hoog ooh-la-la-gehalte. Monmartre sur la Meuse is aanstaande…

Have fun!

Ander nieuws

Top