Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Hello Kitty voor #OneKindThing campagne in Hoog Catharijne

Events21/09/2016

Alle Hello Kitty liefhebbers opgelet! Hello Kitty is aanstaande zaterdag voor de  #OneKindThing campagne in Hoog Catharijne en ook jij kunt je steentje bijdragen. 

We laten mindfulness achter ons en stappen over op kindfulness. Waarom? Omdat iets aardigs doen voor een ander jou een extra dosis endorfine geeft en dit welbekende gelukshormoon tevens jouw gezondheid verbetert, zoals blijkt uit onderzoek.

Met de #OneKindThing campagne spoort Hello Kitty iedereen aan iets aardigs te doen voor een ander.

Uit onderzoek blijkt dat het verrichten van één goede daad per dag voor een vriend, familielid of zelfs een vreemde een positief effect heeft op jouw stemming en zelfs jouw gezondheid. Het is het nieuwe “feel-good” gevoel. Na de mindfulness trend, blijkt nu dat het aardig zijn voor anderen de meest eenvoudige manier is om je beter te voelen. Psycholoog Jo Hemmings legt uit: “Het is eigenlijk heel eenvoudig. Het doen van een vriendelijke daad verhoogt het endorfine niveau in de hersenen, waardoor er een natuurlijke impuls ontstaat, ook wel bekend als ‘Helpers High’. De Helpers High heeft tevens een positieve invloed op het hart: er komen namelijk hormonen vrij die helpen angst- en stressgevoelens te verminderen.”

Hello Kitty is op een missie om de wereld aan te sporen tot het doen van #OneKindThing. Tijdens haar tour heeft ze een top 5 van goede daden gedefinieerd die door iedereen heel makkelijk in de dagelijkse routine kan worden opgenomen.

  • Het geven van een knuffel.
  • Iemand aan het lachen maken;
  • Een klusje doen voor iemand;
  • Het opgeven van je stoel in de trein of tram;
  • Iemand die je niet kent, helpen met een zware koffer of boodschappen;

Clara Wooller, Brand Manager Hello Kitty Europe: “Mensen die goed zijn voor hun familie, vrienden en vreemden zijn op lange termijn gezonder en gelukkiger. Met deze campagne willen we iedereen aansporen om iets aardigs te doen voor een ander om hier een kettingreactie mee te ontketenen. Hier wordt iedereen beter van en dit is precies wat Hello Kitty hoopt te bereiken met de #OneKindThing campagne.”
Doe jij ook mee aan dit fantastische initiatief? Kom dan zaterdag tussen 12.00-16.00 uur naar Hoog Catharijne. Hello Kitty staat bij de ingang (vanaf het station). Ze vraagt jullie allemaal iets liefs te doen voor een ander en dit te delen op social media met de hashtag #OneKindThing. Hiermee help jij anderen te motiveren om jouw voorbeeld te volgen!

Volg de Hello Kitty campagne op social media via de hashtag  #OneKindThing.

Ander nieuws

Top