Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Het buitenleven

Inspiratie16/05/2019

Daar zeggen we geen nee tegen. De loungebank wordt afgestoft, de tuinaccessoires mogen weer uit de kast en ook wij verplaatsen van binnen naar buiten. Is er iets fijner dan het buitenleven? Wij vinden van niet. Adem frisse lucht en tover jouw tuin om tot een paradijs!

Lekker loungen
Zie jij jezelf al zitten op zo’n heerlijke bank? De loungebank van het merk Royal Patio via Blokker is een aanrader. Deze bank is gemaakt van bamboe, een materiaal dat perfect past in de tuin, en biedt ruimte aan drie personen. Dat wordt lekker loungen deze zomer! Wil je de bank nóg gezelliger maken? Shop dan een van de vrolijke kussenhoezen van HEMA.

Royal Patio loungebank – Blokker €249,-
Kussenhoes – HEMA €7,-

Picknicken!
Bij het buitenleven denken we niet alleen aan activiteiten in eigen tuin, maar ook aan heerlijk picknicken in het park. Of op het strand. De lekkernijen uit de picknickmand maken van dit uitje een feest. Wist je dat er ook tafelgerei en andere attributen zijn die zorgen voor een fantastische picknick? En een luchtige jurk maakt van jouw uitje helemaal perfect!

Beker met rietje – Zara Home €5,99
Plissé dress – Costes €39,95

Op een presenteerblaadje
Een tuin met veel groen is de droom van buitenliefhebbers. Presenteer jouw favoriete planten in de porseleinen bloempotten van H&M. Ook leuk voor binnen. Over een presenteerblaadje gesproken – versier de tafel met placemats van CASA in bladvorm.

Porseleinen bloempot – H&M €14,99
Water Lily placemat – CASA €4,99

Het licht zien
Zomeravonden vragen om wat extra decoratie. Verlichting geeft een tuin sfeer. Denk aan kaarsen, lichtslingers of een lantaarn. Ons oog viel op dat laatste: een lantaarn van CASA. Deze lantaarn kent een mooie mix van bohemian en jungle, én is verplaatsbaar. Zo geniet jij extra lang van het buitenleven.

Lantaarn – CASA €39,95

Door

Ander nieuws

Top