Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

His & hers

Inspiratie31/01/2018

Steel jij de sweaters van je boyfriend? You go girl! Stoere, oversized items zijn namelijk voor vrouwen én mannen helemaal hot. Als vrouw kun je in de tijd van nu prima terecht op de mannenafdeling en dat is best wel een feestje op zich. Wij laten je zien hoe je met kleding voor mannen een vrouwelijke rock ’n roll look creëert. Best of both worlds!

His closet
Houd jij van stoer? Dan is zijn kledingkast een walhalla voor jou. Het allerbeste item om van je vriend te lenen is de sweater. Het voordeel van een sweater is namelijk dat deze altijd lekker groot mag vallen. Zelfs als hij té groot is, draag je zijn sweater gewoon als jurk. Een paar kousen eronder en klaar!

Sweatshirt – Mango €25,99

Ook de spijkerjas doet het voor mannen en vrouwen goed. Deze zwarte variant van Primark staat je vriend vast geweldig, maar misschien staat denim jou nog wel beter. Probeer het eens uit met een ripped jeans en een glitter top.

Spijkerjas – Primark €25,-

Tot slot; het T-shirt. Het leuke van een oversized T-shirt is dat je ‘m als vrouw opknoopt tot een crop top. Je behoudt het stoere oversized effect bij de mouwen, maar gaat voor sexy bij de taille. Dit doet je figuur goed en geeft je een zelfverzekerde uitstraling.

T-shirt – H&M €24,99

Her wardrobe
Voor die vrouwelijke rock ’n roll look hebben we nog een aantal ingrediënten uit je eigen garderobe nodig. Lees: schoenen, een stoere broek en accessoires. Wij vielen als een blok voor deze ‘destroyed jeans’ van Primark, shopten studded boots bij Sacha en lieten ons gaan bij Parfois.

Jeans – Primark €19,-
Enkellaarsje – Sacha €83,99
Rugzak - Parfois €29,99

Door

Ander nieuws

Top