Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Hoog Catharijne omgetoverd tot trouwlocatie

Events14/02/2017

Afgelopen weekend werd Hoog Catharijne omgetoverd tot trouwlocatie en vond het Trouwen voor 1 dag event plaats. Beste vriendinnen, verliefde stelletjes en zelfs een heel gezin gaven elkaar het ja-woord.

Afgelopen weekend werd Hoog Catharijne omgetoverd tot trouwlocatie en vond het Trouwen voor 1 dag event plaats. Beste vriendinnen, verliefde stelletjes, moeders en zonen en zelfs een heel gezin gaven elkaar het ja-woord. De liefde stond centraal en bracht velen alvast in de Valentijnsstemming.

Iedereen mocht in het weekend van 11 en 12 februari 2017 trouwen in Hoog Catharijne. Het waren speciale dagen met uiteenlopende emoties. Er werd gelachen, gedanst en hier en daar een traantje weggepinkt.

Een heel team stond dit weekend klaar om de aanstaande echtparen klaar te maken voor het huwelijk. Zodra de trouwjurk was aangetrokken, kon de bruid zich laten opmaken bij een visagist. Ondertussen werd door de bruidegom de ringen gekozen. Tijdens de ceremonie maakte een zangeres het plaatje compleet.  Alles werd vastgelegd door een professionele fotograaf. Na het ja-woord kregen de stellen een eigen trouwboekjeén een heerlijk bruidsgebakje (van banketbakkerij Tamminga in Hoog Catharijne) mee naar huis.

In de tussentijd werden bezoekers van het winkelcentrum op de foto gezet door een bruidspaar. Door de foto te delen met de #trouweninHC maakte de bezoekers van Hoog Catharijne kans op een volledig verzorgde 3-daagse citytrip naar een Europese stad naar keuze. Meedoen kan tot en met 15 februari 2017. Vergeet de # niet en wie weet vlieg jij binnenkort met je lover naar Barcelona, Rome of Parijs!

Door

Ander nieuws

Top