Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Hulp nodig? Start de Valentine Gift Guide

Inspiratie01/02/2018

Valentijnsdag is dé perfecte dag om jouw (geheime) liefde te verrassen met een onvergetelijk cadeau. Om je een beetje te helpen hebben wij een top tien van Valentijncadeaus opgesteld, die je kunt kopen in 1 van de 140 winkels in Alexandrium Shopping Center.

Hulp nodig? Start de Valentine Gift Guide: 

Altijd leuk

Om te beginnen zit je altijd goed met een mooie kaart waarin een lieve en persoonlijke tekst geschreven staat, recht uit je hart. Daarbij kun je zelf ook nog een leuk cadeau geven om in de kaart te schrijven als verrassing, zoals een etentje of een weekendje weg samen met je lover. Een romantische Valentijnskaart koop je bij Primera, met veel keuze aan vormen, kleuren en soorten.

Valentijnskaart- Primera: Vanaf €1,-

Een cadeau waar iedereen blij van wordt zijn, bloemen! Bij De Kleine Plantage kun je terecht voor een mooie bos rode of roze rozen of voor een mooi samengesteld Valentijnboeket.

Bos rozen- De Kleine Plantage: Vanaf €15,-

Een cadeau dat bij elke gelegenheid leuk is om te geven, en ook zéker om te krijgen, is een lekkere parfum.  Deze koop je bij ICI Paris XL. Hier helpen de medewerkers je altijd met het vinden van het perfecte geurtje voor jouw geliefde. 

Parfum- ICI Paris XL: Vanaf €9,35

Voor als je echt wilt uitpakken hebben we een cadeau dat bij elke vrouw wel in de smaak zal vallen. Want wie houdt er nou niet van glimmend, glanzend en glitter? Jij zal jouw Valentijns liefde absoluut een grote glimlach op haar gezicht toveren als je haar verrast met de mooie zilveren hearted- ketting van Silver by Siebel.

Ketting- Silver by Siebel: €99,-

Anders dan anders

Als je wilt gaan voor een écht spannend en apart cadeau, kun je terecht bij Bruna. Hier verkopen ze ‘Het Bucketlist Boek Voor Koppels’. In dit boek vind je verschillende activiteiten die je samen met je liefde kunt gaan doen om af te strepen op je Bucketlist.

Boek- Bruna: €12,50

Verzorging

Bij Rituals is altijd wel een mooi cadeau voor een ander of voor jezelf te vinden. En zeker op Valentijnsdag! Rituals heeft namelijk verschillende mooie pakketten samengesteld voor deze dag, om jouw liefde te verwennen.

Verzorgingspakket- Rituals: €29,50

Ook lekker voor in bad en onder de douche is de ‘Florette Large Lichaamsverzorgingsset’ van Parfumerie Douglas in een toepasselijke roze kleur, voor haar.

Verzorgingspakket - Parfumerie Douglas: €12,50

Om ook nog aan hem te denken, hebben we voor de man ook een lekkere verwennerij. Een heerlijke modder voor het lichaam met Dode Zee mineralen. Deze modder is zeer goed voor de huis en super verzorgend, want ook de man heeft het soms nodig om zijn huid eens goed te verzorgen en te relaxen.

Dead Sea Aromatic Body Mineral Mud- Premier: €26,99

Voor de zoetekauw

Voor een lekkere en zoete verrassing kun je bij Donut Express terecht. Hier verkopen ze overheerlijke Valentijndonuts. En als je je niet kan inhouden, neem dan voor onderweg ook iets lekkers voor jezelf mee!

Donut- Donut Expres: Vanaf €0,70 per stuk

Tot slot hebben we nog een cadeau voor hem en haar, waar je niet vanaf kunt blijven. De chocotelegram is een nieuwe trend op het gebied van chocolade, je kunt deze aanpassen naar hoe je zelf wilt. De chocotelegram is dus een cadeau dat je zo persoonlijk kunt maken als je zelf wilt, met een leuke foto van jou en je love of een tekst waar jij je grote liefde laat weten dat hij of zij de ware voor jou is. Loop daarom snel de Jamin in voor het perfecte Chocotelegram!

Chocotelegram- Jamin: Vanaf €7,50

Ander nieuws

Top