Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Hunkemöller opent eerste HKMX Sportswear winkel in Hoog Catharijne

Nieuws26/01/2018

Op deze vrijdag 26 januari opende Hunkemöller met trots haar eerste HKMX Sportwear winkel in Utrecht. De winkel heeft een uniek store concept en is op een bijzondere locatie in Hoog Catharijne gevestigd.

Op de 80m2 winkelvloer heeft Hunkemöller verschillende elementen geïntegreerd om het HKMX-merk tot leven te brengen:

- Een aparte sportbeha muur met een interactief touch screen (‘Sports bra finder’) om de perfecte bh te vinden afhankelijk van het intensiviteitsniveau.
- Een mobiele POS systeem voor de Hunkemöller omnichannel ervaring (‘bestel in de winkel’).
- Urban invloeden: bakstenen muren en betonnen vloeren.
- Sportschool inspiratie: banken en ballet barres voor productpresentatie.
Het winkel concept is ontwikkeld door Storeage in nauwe samenwerking met Hunkemöller’s Global Retail Experience Manager Britta Hall.
“We hebben de winkel ontworpen met ‘Shero’ - onze belangrijkste vrouwelijke klant – in gedachten. De HKMX collectie straalt fashion design uit en de winkel ook, maar dan wel met een sportieve twist en authentieke details. Onze omni-channel expertise is geïntegreerd in functies als een mobiele POS systeem. Een speciale geur en passende muziek creëren een energieke vibe en een plezierige shopping ervaring.”

De HKMX store in Utrecht is feestelijk geopend in het bijzijn van pers en influencers en er vond een urban workout sessie van personal trainer Kasia Rain plaats.
HKMX heeft zich de laatste tweeënhalf jaar snel ontwikkeld en had in 2016 een omzet van 20 miljoen euro. De langere termijn visie is vijftig winkels openen in de aankomende vijf jaar. De HKMX collectie is geschikt voor zowel lage als hoge intensiteitssporten door diverse sportbeha’s, leggings, tops en accessoires aan te bieden en verschillende materialen te gebruiken in de collectie. De collectie bestaat uit ontwerpen die de vrouwelijke vormen accentueren, maar die tegelijkertijd modern zijn door het gebruik van monochrome kleuren en zachte tinten en printjes.

Ander nieuws

Top