Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Illy paviljoen is geopend!

Nieuws02/07/2018

Op maandag 2 juli heeft Illy een gloednieuwe winkel geopend aan het stationsplein. In deze nieuwe winkel kan je elk moment van de dag langskomen voor een heerlijke koffie. 

De nieuwe Illy zit vlakbij de ingang van het station en van Hoog Catharijne en is de perfecte plek om in een gastvrije omgeving van een goede kop koffie te genieten. ’s Morgens kan je kiezen voor een ontbijt of een gebakje en s’ middags is zowel zoet als hartig te krijgen.

De koffie van Illy bestaat uit maar liefst negen soorten Arabica, verkregen uit de beste oogsten op drie continenten, geplukt door de beste plukkers. De mix van zure en bittere noten, bloemige en fruitige noten en noten van karamel, geroosterd brood en chocolade en de geur van amandelen en honing zorgen voor een zoete smaaksensatie.

Illy biedt kenners en liefhebbers wereldwijd de ideale koffie: het beste wat de natuur te bieden heeft, versterkt dankzij een perfecte bewerking met de beste technologieën en bijna tachtig jaar ervaring en passie van een ondernemersfamilie.

Graag tot snel bij Illy in het Paviljoen!

Ander nieuws

Top