Nieuwsbrief

Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

In geval van (kokos)nood

Inspiratie27/06/2017

Een waar wondermiddel; de kokostrend zal je vast niet zijn ontgaan! Kokos is niet alleen in supermarkten in allerlei producten verwerkt, maar ook in veel verzorgingsproducten. Waarom? Wij leggen het je uit!

Een waar wondermiddel; de kokostrend zal je vast niet zijn ontgaan! Kokos is niet alleen in supermarkten in allerlei producten verwerkt, maar ook in veel verzorgingsproducten. Waarom? Wij leggen het je uit!

Multifunctioneel
Kokosolie is niet voor niets zo populair. Je kunt het gebruiken in de keuken om mee te koken en bakken, maar ook op brood ter vervanging van boter. Het is zowel mét als zonder kokosgeur te verkrijgen, voor als je niet wilt dat je boterham met hagelslag naar kokos gaat ruiken en smaken. Daarbij is het enorm goed voor je huid en haar! 

Om te eten
Het geeft je immuunsysteem een enorme boost! Dit is omdat het laurinezuur bevat, een stof die we ook tegenkomen in moedermelk. Het heeft een bacteriedodende werking en vernietigt virussen. 

Om te smeren
En dan hebben we het niet alleen over op brood, maar ook op je huid. Het laurinezuur is effectief gebleken tegen duizend en één kwaaltjes als eczeem en roos. Tevens is kokos geweldig voor je haar! Het dringt diep door in de wortels en gaat verlies van proteïnen tegen. Je haar wordt er dikker en sterker van en het voorkomt verdere uitdroging, wat betekent: meer glans!

Toch liever sprayen? Super handig als je haast hebt of ongeduldig bent. De 'Body spray seconde' trekt razendsnel in zodat je je na het smeren meteen aan kunt kleden.

Ideaal voor op vakantie
Met één potje of flesje kokosolie heb jij op vakantie: een gezichtscrème, huidcrème, haarmasker, lippenbalsem, make-up remover, bodylotion, voetencrème en scheercrème. Wauw, en dat allemaal in één verpakking! Je kunt het zelfs gebruiken als zonnebrand, aangezien het 20% van de UV-stralen blokt.

Toch niet iedere keer op en neer lopen van de keuken naar de badkamer? Er zijn talloze kokos goodies verkrijgbaar in Alexandrium Shopping Center.  

Ander nieuws

Top