Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

In je feestelijkste pak het nieuwe jaar in!

Inspiratie26/12/2019

De voorbereidingen voor het oud & nieuw feest zijn in volle gang. Waar anderen zich druk maken om de hoeveelheid oliebollen en een goed glas bubbels, buig jij je hoofd over de juiste look. Dit jaar trek jij je feestelijkste pak – lees: outfit - uit de kast. En dat betekent: een goede dosis glitter!

Het regent pailletten
In dit geval is het toegestaan om je aan de slogan ‘more is more’ te houden. Oud en nieuw is niet het moment om je in te houden. Gelukkig hoef je zelf niet met glitters en pailletten in de weer, want de feestelijkste items koop je gewoon bij ons in de winkels. Zo ben jij de disco queen van de avond in de one shoulder pailletten jurk van ONLY. Ook de feestjurk van VILA is geen showstopper, eerder een showTOPPER!

One shoulder pailletten jurk – ONLY €54,99
Pailletten feestjurk – VILA €59,99

Deze twee glinsterende schatjes behoren eveneens tot de New Years Eve dresscode: een elegante body met lovertjes – staat top in combinatie met de leather look broek hieronder – en het Expresso-vest. Zo ziet jong én oud(er) er fantastisch uit!

Body met lovertjes – Zara €39,95
Feestelijk zwart vest – Expresso €109,95

Knaller van een broek
Een broek kan net zo feestelijk zijn als een jurk, mits je ‘m goed combineert. Deze knaller van een broek is jouw eerste stap naar een knaller van een look.

Trousers – New Yorker €24,99
Jumpsuit glittergaren – WE €59,99 

Een nieuwe stap
Een nieuw jaar betekent voor velen een nieuw begin. Laten we dat nieuwe begin goed instappen met de zilverkleurige sandalen van Sacha. Dat is nog eens een feest aan je voeten. Over feest gesproken: ook jouw beauty look moet aan de party vibe voldoen. Dat zit wel goed met deze glinsterende oogschaduw van Etos!

Zilverkleurige sandalen – Sacha €56,99
L’Oréal color queen oogschaduw – Etos €7,99

Door

Ander nieuws

Top