Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Inglot X Project Aware

Get the look06/06/2019

FREEDOM SYSTEM STAY HYDRATED PRESSED POWDER

INGLOT doet weer een stap vooruit. Inglot heeft al het Freedom System waarbij de consument slechts éénmaal het palette hoeft aan te schaffen en de inhoud steeds kan hervullen en veranderen. Dit keer lanceert Inglot een gloednieuw product in samenwerking met de non-profit organisatie Project Aware! Project Aware richt zich op bewustwording van ons afval en bescherming van de oceanen.

Inglot lanceert zaterdag 8 juni op World Oceans Day een gloednieuwe collectie van 7 Stay Hydrated Pressed Powders. Met deze collectie ondersteunt INGLOT het behoud van de oceaan omdat een deel van de verkoopopbrengst wordt gedoneerd aan Project Aware.

Freedom System Stay Hydrated Pressed Powder is verkrijgbaar in een speciaal ontworpen palette voor dit initiatief. Voor het eerst in de geschiedenis van INGLOT is de kleur van het palet niet zwart of wit, maar blauw. De blauwe kleur en het reliëf in golfpatroon komen overeen met het thema van de oceaan. Het palette is uiteraard hervulbaar en kan eindeloos gebruikt worden. Zo wordt het gebruik van plastic beperkt.
De Stay Hydrated Pressed Powder is een natuurlijke make-up met een langdurig effect voor een stralend uiterlijk! De Powder bevat biosaccharide die de huid beschermt tegen overmatig vochtverlies, het niveau van hydratatie in evenwicht houdt en voorkomt dat de huid uitdroogt. De poeder maakt het mogelijk om de bereikte hydratie te verlengen in combinatie van het gebruik van huidverzorgingsproducten of foundation, zodat je de gehele dag gehydrateerd blijft! De Stay Hydrated Pressed Powder egaliseert de huidskleur, bedekt kleine oneffenheden en heeft een lichte tot medium dekking. Diamantstof en verzachtende middelen zorgen voor een frisse uitstraling van de huid. Dit product is dierproefvrij, ECO en Vegan Friendly!

De Freedom System Stay Hydrated Pressed Powder is verkrijgbaar vanaf 8 juni – Wereld Oceaan Dag! De prijs van de Freedom System Stay Hydrated Pressed Powder is € 30,99.

 Over Inglot. Inglot is een wereldwijd bekend cosmeticamerk met wereldwijd ruim 800 winkels. Al onze producten zijn vrij van parabenen en allergenen, dierproefvrij en bovendien zijn veel producten Vegan Friendly. Onze make-up kenmerkt zich door de natuurlijke ingrediënten, het brede assortiment, de hoge pigmentatie en de enorme hoeveelheid aan kleuren. Onze skin care producten hebben hoogwaardige bestanddelen van natuurlijke oorsprong die hun werkzaamheid hebben bewezen en doen wat ze beloven. In onze winkels vind je alle producten en natuurlijk kun je deze uitproberen, bekijken en workshops volgen.

Ander nieuws

Top