Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Internationale spaghettidag!

Inspiratie04/01/2019

Vandaag (4 januari) staat internationaal in het teken als ‘Dag van de spaghetti’! Wist jij dat een Italiaan gemiddeld 26 kilo pasta per jaar eet? In België en Nederland eten we ongeveer de helft! En dat is niet zonder reden natuurlijk, pasta is ook super lekker! Daarom hebben wij hier een paar tips voor de lekkerste spaghetti in de Markthal.

Tip 1: Arjaa’s

Bij Arjaa’s kan je terecht voor echte Italiaanse Delicatessen, en dus ook voor spaghetti! Kies bijvoorbeeld voor een lekkere spaghetti met pesto! Alles wordt hier vers gemaakt en de ingrediënten worden direct geïmporteerd uit alle streken van Italië.

Tip 2: Fellini

Fellini is een formule voor ieder moment van de dag, ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds vind je er de heerlijkste Italiaanse gerechten. Waaronder lekkere spaghetti! Kies bijvoorbeeld voor de spaghetti met mosselen, vongole, knoflook en rode peper!

Tip 3: Jamie’s Italian

Jamie’s Italian is geïnspireerd op Italië met al zijn tradities en waarden. De pasta wordt hier elke dag vers gemaakt van de allerbeste ingrediënten, geserveerd met lekkere sauzen en toppings. Ook hier is veel keuze voor pasta en spaghetti zoals de romige spaghetti carbonara met knapperig gerookte pancetta, zwarte peper en Parmezaan.

Tip 4: Pastabar Sicily

Pastabar Sicily is niet een doorsnee Italiaanse pastabar, hier laten ze de unieke Siciliaanse smaken in alle gerechten terugkomen! Hier heb je ook veel keuze uit verschillende spaghetti. Zoals spaghetti met zalm in een tomaten-roomsaus.

Kom jij ook de ‘Dag van de spaghetti’ vieren in de Markthal?

Ander nieuws

Top