Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

JD Sports open in Alexandrium Shopping Center!

Nieuws13/04/2017

Op zaterdag 8 april is JD Sports groots geopend met een DJ, freestylers en een spectaculaire openingsactie in Alexandrium Shopping Center.

Op zaterdag 8 april heeft JD Sports, the King of Trainers, zijn deuren in Alexandrium Shopping Center te Rotterdam geopend. De opening werd feestelijk gevierd met lekkere beats van een DJ en inspirerende dans van freestylers. Ter gelegenheid van de opening werd aan één gelukkige bezoeker een jaar lang gratis sneakers weggegeven. Deze winkel met dubbel hoog shop front is een geweldige toevoeging aan het overdekte winkelcentrum. JD Sports verkoopt sneakers van merken als Adidas, Nike, Calvin Klein, Converse, Reebok, New Balance, Timberland, Asics en The North Face. Bij JD Sports kunnen bezoekers terecht voor een exclusief aanbod aan sneakers, accessoires en casual- en sportkleding. De exclusieve producten worden gemerkt met het label ‘’Only at JD’’. Zoals de naam al vermeld, zijn deze producten alleen bij JD Sports verkrijgbaar. De winkel telt maar liefst 600 vierkante meter. Met twee verdiepingen aan winkelruimte biedt JD Sports dames, heren en kinderen een groot aanbod aan unieke, exclusieve en on-trend Sports Fashion.

De nieuwe JD Sports winkel is gevestigd op Poolsterstraat 92a, dit is tegenover H&M en Gall&Gall in Alexandrium Shopping Center te Rotterdam.

Ander nieuws

Top