Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Just Dance Party in Hoog Catharijne!

Events18/10/2019

Van woensdag 23 tot en met zondag 27 oktober 2019 kwam de Just Dance Party naar Hoog Catharijne! En het beloofde een groot dansfeest te worden!

De Just Dance Party werd georganiseerd ter ere van de videogame Just Dance. Dit spel is ontwikkeld door Ubisoft en maakte met de Just Dance Party een tour langs vele winkelcentra in Europa, waaronder Hoog Catharijne. De Just Dance Party was een dansfestijn waarin er gezamelijk én tegen elkaar gedanst werd op de Just Dance videogame! Tijdens de Just Dance Party kon je onder andere een video maken waarin jij veranderde in een grappige avatar, zoals een harig monster, en daarmee de leukste dansmovies maakte. Ook kon je opgemaakt worden als één van de characters uit de Just Dance game en kon je de meest geweldige foto's maken met Just Dance accessoires! Kortom, er was genoeg te doen voor iedereen!

Natuurlijk viel er ook een grote Just Dance prijs te winnen! Gedurende vijf dagen kon jij je beste moves laten zien in de Just Dance competition area, waar je dansde op een nummer naar keuze in de Just Dance game 2019. Per dag werd de top 3 Best Players geselecteerd en zij dansden op zondagmiddag 27 oktober de grote finale tegen elkaar. Alle finalisten wonnen de Just Dance videogame 2019! Maar de winnaar ontving een Nintendo Switch! Daarnaast gaat deze winnaar naar de internationale finale in Parijs om daar te dansen tegen de winnaars van alle Europese landen die ook deel hebben genomen aan Just Dance Party. De uiteindelijke winnaar wint zijn eigen choreografie in de nieuwste Just Dance video game en mag deze opnemen in Parijs!

En er was meer! Wilde jij op de nieuwste Just Dance game 2020 dansen? Zorg dan dat je op de volgende momenten aanwezig bent in Hoog Catharijne:

- Woensdag tot en met zaterdag tussen 15.00 uur - 16.00 uur en tussen 18.00 uur - 19.00 uur.

- Zondag tussen 13.00 uur - 14.00 uur en tussen 16.00 uur - 17.00 uur. 

Ben jij gek op dansen? Dan is de Just Dance Party echt iets voor jou! Kom tussen 23 en 27 oktober naar de Stijlkamer in Hoog Catharijne! Want ... All you gotta do is Just Dance! 

Just Dance Party

Voor wie?

Voor iedereen

Stijlkamer

Ander nieuws

Top