Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Kerstblues: Zo ontsnap je aan het feestgedruis

Inspiratie20/12/2017

Gaan jouw nekharen overeind staan van al die kerstliedjes op de radio? Zie je de kerstdagen meer als een ‘moetje’? En ben je blij als december weer voorbij is? Kan gebeuren! Niet iedereen staat te trappelen om de kerstboom op te tuigen en de kalkoen te serveren. Om ervoor te zorgen dat jij de kerstdagen zo fijn en leuk mogelijk doorkomt, hebben we hier een aantal tips.

Verwen jezelf maximaal

Heerlijk alleen of samen met een dekentje op de bank? Twee vrije dagen zijn zeer geschikt voor een marathon van je favoriete serie of films. Natuurlijk niet zonder jezelf te verwennen met wat lekkers, want dat mag met kerst, toch? Met Moët & Chandon champagne in miniformaat en een box vol chocolaatjes kom jij de kerst wel door.

 

Chocolade – HEMA €7,50

Mini champagne – Gall & Gall €14,59

 

Shopping day

Ontsnappen aan het feestgedruis? Ga op tweede kerstdag shoppen bij Hoog Catharijne. Wij zijn dan namelijk de gehele middag geopend en verwelkomen je graag om ongestoord te komen winkelen. Scoor bijvoorbeeld deze winter proof jas bij Stradivarius of een lekkere warme checked sweater van We Fashion.

 

Bikerjacket – Stradivarius €79,95

Checked sweater – We Fashion €44,99

 

Ga naar buiten

Maak een lange wandeling met de hond, ga een rondje hardlopen of gewoon even een frisse neus halen. Beweging is altijd goed en de natuur is altijd ‘open’. Maar dat doen we natuurlijk wel in stijl. Met een trainingsbroek van Adidas zit je altijd goed tijdens het sporten en met deze gave winterboot van Timberland heb je geen last van koude voeten tijdens de winterdagen.

 

Adidas trainingsbroek – Men at Work €64,99

Chamonix Valley winterboot - Timberland €159,95

Door l.vanknijf

Ander nieuws

Top