Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Kerstshoppen zonder stress!

Inspiratie10/12/2017

Kerstkransjes in een schaaltje, een mooie kerstboom in de woonkamer en een en al gezelligheid – de kerstdagen staan weer voor de deur. Niets aan de hand zou je denken. Toch kan kerstshoppen best wat stress opleveren. Beschik jij over stalen zenuwen? Zo niet, dan hebben we hier een aantal tips voor een stressvrij dagje Christmas shopping.

1. Een goede kerstshopper begint op tijd
Niets is zo stressvol als last minute kerstshoppen. De druk is groot en de kans dat ze niet meer hebben wat je zoekt nog groter. De gouden tip is om op tijd te beginnen. Mis je iets? Dan heb je nog even om voor iedereen een mooi kerstcadeau te kopen. Met de Chrystalline Hours Watch van Swarovski is op tijd beginnen een koud kunstje.

Chrystalline Hours Watch – Swarovski €329,-

2. Maak een verlanglijstje
Weet jij welke kerstcadeaus je zeker niet mag vergeten? Schrijf het op. Natuurlijk kun je een lijstje gemakkelijk in je telefoon zetten, maar wij vinden dit een goede reden om een fancy notitieboekje aan te schaffen. Van dit gouden notitieboekje van HEMA raken we helemaal in feestelijke sferen.

Notitieboek A5 gelinieerd – HEMA €2,50

3. De pas erin
Kerstshoppen is minder stressvol als je je vrij voortbeweegt. Een goed paar schoenen mag tijdens een stevige shopsessie dan ook niet ontbreken. Met de biker boots van vanHaren zit je goed. Extra leuk is het lakleer, wat op dit moment hartstikke in is.

Boots – vanHaren €39,90

4. Kerstshoppen met een shopper
Voor al die kerstcadeautjes heb je een trendy shopper nodig. Shoppers zijn er in alle soorten en maten, maar wij gaan voor een uniek exemplaar. Cartoons, gekke prints, patches en glitters voeren de boventoon tijdens de feestdagen. Deze shopper van Ted Baker maakt kerstshoppen een stuk leuker!

Ted Baker Shopper – Duifhuizen Tassen & Koffers €51,95

Weet je waar kerstshoppen ook leuker van wordt? Als je zelf op en top door de winkelstraten paradeert. Met een faux fur jas van Mango en een warme muts van CoolCat ben je voorbereid op het koude najaarsweer. Happy shopping!

Faux fur jas – Mango €89,99
Muts groen – CoolCat €9,99

Door

Ander nieuws

Top