Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Klaar voor Fashion Week in 5 stappen

Inspiratie21/02/2018

Van New York naar Milaan en van Parijs naar Londen. Fashion Week is coming! Fashion Week is hét modemoment van het jaar, waarbij de nieuwste trends worden geshowd door grote designers en modehuizen. Dat mag je niet missen. Maar hoe zorg je er nou voor dat jij Fashion Week proof bent? Doorloop de vijf stappen. 

Stap 1: lees je in!
Een goede voorbereiding is halve werk – ook tijdens Fashion Week. Lees meer over je favoriete designers en praat iedereen onder tafel met jouw fashion anekdotes. Coco Chanel? Die staat bovenaan het lijstje ‘inspirerende vrouwen’. Het boek Coco Chanel van schrijfster en illustrator Megan Hess vertelt je beeldend alles over het leven van dit stijlicoon.

Coco Chanel, Megan Hess – Bruna €17,50

Stap 2: eyecatchers
Fashion Week draait voor velen om zien en gezien worden. Hordes fotografen willen een glimp opvangen van de grootste stijliconen van deze tijd. En ook jij kunt de aandacht trekken. Een Fashion Week proof look? Voeg een aantal opvallende items toe, zoals deze ‘unicorn’ Dr. Martens boots van Nelson Schoenen of stretchlaarzen van Zara met een wel heel origineel printje.

Dr. Martens – Nelson Schoenen €149,99
Laarsjes – Zara €49,95
Oorhangers – Primark €4,-

Stap 3: the right bag
Je outfit? Check! Het enige wat nu nog mist is een trendy tas om al je spullen te vervoeren. Sommigen gaan tijdens Fashion Week voor een mega bag, die lekker opvalt in de menigte, maar wij gaan voor een studded bag van Sacha. Praktisch, stijlvol en subtiel.

Crossbody bag – Sacha €27,99

Stap 4: fashionable, even on rainy days
Oké, laten we heel eerlijk zijn, de kans dat Fashion Week dit jaar letterlijk in het water valt, is groot. Tijdens de wintereditie houden influencers en modemeisjes altijd rekening met een buitje hier en daar. Wat je daarvoor nodig hebt? Allereerst een jas waarmee je de show steelt én natuurlijk een paraplu.

Parka – H&M €29,99
Paraplu – HEMA €15,-

Stap 5: enjoy!
De allerbelangrijkste stap is om te genieten van dit modespektakel. Het is iedere keer weer een feestje om de shows live te bekijken via internet. Zo zit je toch een beetje front row.

Door

Ander nieuws

Top