titleNewsletter.newsletter

Klaar voor regen én zonnestralen

Inspiratie11/08/2017

In Nederland zijn we inmiddels heel wat gewend als het om de zomer gaat. Het kan zomaar 35 graden worden, maar er zijn ook meer dan genoeg regenachtige dagen. Qua garderobe mag je dan ook voorbereid zijn op zo’n beetje alle weersomstandigheden die je maar kunt bedenken. Maar wat trek je eigenlijk aan op een regenachtige zomerdag?

Luchtige broek
Met regenachtig weer wil je niet direct in een korte broek rondlopen, maar je wilt het ook niet te warm hebben. Een mooi alternatief voor een warme jeans, én de perfecte combinatie van bedekt en luchtig, is een stoffen broek. Gelukkig mogen ook wijde pijpen weer gezien worden en dat waait lekker door! Ga voor effen of een verticale streep en combineer de broek met een luchtige top. Zo kun je er altijd nog een vestje of jasje bij aantrekken.

Harem broek - 19,95 via Stradivarius

Stoffen broek- 25,99 euro via Zara

Jumpsuit zonder mouwen
Nog gemakkelijker: de jumpsuit! Met een jumpsuit ben je meteen volledig aangekleed en het draagt lekker luchtig. Kies voor een mouwloos exemplaar zodat je er iets overheen kunt dragen, maar ook snel weer uit kunt trekken. De mouwloze jumpsuit is eindeloos te combineren met bijvoorbeeld een luchtige bolero, maar in de avond kun je er ook een lekker warm vast over dragen. Wat schoenen betreft, kun je ook veel keuzes maken: zo staan hakken, sneakers én slippertjes prima bij een jumpsuit.

Vero Moda mouwloze jumpsuit- 24,99 euro

Stradivarius jumpsuit met strik- 35,95 euro

Luchtig jasje!
Die dikke jas mag je lekker in de kast laten hangen. In plaats daarvan kies je voor een kimono of spijkerjasje. Dit staat namelijk altijd en kleed lekker af. Prima te combineren met een effen top of een basic t-shirt. Nu alleen voor alle zekerheid nog een paraplu in je tas stoppen!
Spijkerjack- 35,99 euro via Mango

Satijnen kimono - 19,99 euro via H&M

Ander nieuws

Top
Top