Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Klok jij de snelste tijd bij de Ziggo eBattle in Hoog Catharijne?

Events05/10/2017

Ben jij de snelste coureur? Bewijs het tijdens de Ziggo eBattle F1!

Donderdag 1 juni heeft Ziggo een heus eCircuit in Hoog Catharijne geopend. Tot het eind van het Formule 1-seizoen kunnen bezoekers deelnemen aan de Ziggo eBattle F1. Men kan plaatsnemen in een simulator van Playseat® en proberen de snelste rondetijd te klokken.

Vervolg op pop-up store Utrecht CS
Tienduizenden racefans bezochten bij aanvang van dit Formule 1 seizoen de Pitstop Race Experience op station Utrecht Centraal. Dit was de start van de eerste officiële Ziggo eBattle F1 waar iedereen het aankomende F1-circuit kon uitproberen in een simulatierace.

Unieke finale experience
Bezoekers van Hoog Catharijne krijgen de kans om de beste rondetijd neer te zetten. Per Grand Prix krijgen de tien snelste coureurs van die periode een uitnodiging voor de finalewedstrijd op vrijdag, die gestreamd wordt op gamerskanaal Twitch.

Racen tegen Robert Doornbos
De winnaars van de finalewedstrijden mogen het opnemen tegen oud-Formule 1-coureur en analyst Robert Doornbos. De finale vindt plaats op het Mediapark in Hilversum.  De race wordt live uitgezonden in het sportprogramma "Formule 1 Café" op Ziggo Sport, kanaal 14 bij Ziggo. De winnaar gaat niet alleen naar Hilversum met de eer en de beker, maar maakt ook ieder circuit kans op gave prijzen, die bekend worden gemaakt op de social mediakanalen van Ziggo Sport F1.

Locatie
Naast Zara MAN (nieuwe gedeelte Hoog Catharijne, BG) Tegenover informatiebalie.

Credit foto: Framed by Sanderijn Photography

Door

Ander nieuws

Top