Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Knitwear. Hotter dan hot.

Inspiratie11/01/2018

Dit item houdt je warm, zit als een deken én is makkelijk te combineren. We hebben het natuurlijk over knitwear, met in het bijzonder de trui. Een goede trui is een must in je garderobe en combineer je dus leuk met een rokje, maar ook met een sporty flared pants. Wij gingen op zoek naar 6 truien, geschikt voor iedere ‘mood’.

Retro look
Heel veel trends maken een comeback. Zo ook de retro trui. Het is dus een goede tip om je ‘oude’ kleding niet zomaar weg te gooien. Een retro trui doet zijn naam eer aan als hij je een ‘old school’ gevoel geeft. Lijkt de trui op een trui die je vader vroeger droeg? Dan zit je zeker goed. Strepen, grove breisels en vooral patronen geven knitwear een vintage gevoel.

Stripe trui – We Fashion €49,99
Trui kleurblok – Stradivarius €29,95

De das om
De coltrui doet een grove sjaal de das om. Je koopt namelijk niet alleen een winterse trui, maar ook een trui waarmee je het zeker niet snel koud hebt. We zien de gebreide trui dit seizoen dan ook veel met een colletje. Het leuke aan grove knitwear is dat je er een statement mee maakt. Krijg jij ook zin om jezelf in een warme coltrui te hullen?

Gebreide trui – H&M €39,99
Coltrui – Stradivarius €29,95

Lieflijk in knitwear
Van de grove breisels stappen we over naar een fijne mohair trui van Steps. Deze trui is geschikt voor ieder moment van de dag en rood geeft iedere vrouw een zelfverzekerde uitstraling. De witte trui van C&A draag je tevens leuk over een blouse. Knitwear met een knipoog!

Mohair trui – Steps €35,-
Gebreide trui wit - C&A €14,90

Door

Ander nieuws

Top