Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Kom jij een foto maken voor Vaderdag?

Vaderdag
Events24/05/2019

Weet jij al wat je gaat kopen voor Vaderdag? Bij Alexandrium Shopping Center zit je altijd goed en is voor elke vader wel een geschikt cadeau te vinden. En er staat op 15 en 16 juni een echte fotoshoot voor jou en je vader klaar!

Kom snel naar Alexandrium Shopping Center, waar je voor iedere vader wel een geschikt cadeau kunt kopen. Of het nu voor je eigen vader is, je schoonvader, opa of oom, bij de winkels in Alexandrium Shopping Center is genoeg keuze voor elk type man.

Of wat dacht je van een dagje shoppen samen met je vader op zondag 16 juni? Dit is het ideale cadeau voor je vader en voor jezelf, Alexandrium Shopping Center is op zondag 16 juni gewoon open van 12.00-18.00 uur. Dus ook voor de last minute aankopen kun je hier nog op Vaderdag zelf terecht.

Ook kun je in het weekend van Vaderdag een leuke foto laten maken in het winkelcentrum. Op zaterdag 15 juni en zondag 16 juni kun je van 12.00-18.00 uur op het plein bij HEMA en WE Fashion een foto laten maken en krijg je deze gratis uitgeprint mee bij inschrijving voor de nieuwsbrief van Alexandrium Shopping Center. Altijd leuk om naast je cadeaus een mooie herinnering te geven!

Dus of het nu is om te shoppen of voor een leuke dag uit, op Vaderdag is iedereen van harte welkom in Alexandrium Shopping Center!

Ander nieuws

Top