Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Kom jij ons team versterken?

Nieuws23/04/2018

Jouw Marketing Communicatie stage bij de Markthal?

Wat?  

Heb jij passie voor shoppen en food? Benieuwd naar wat achter de schermen gebeurt om de Markthal nog aantrekkelijker te maken? Ben je geïnteresseerd in een veelzijdige HBO stage Marketing Communicatie? Klépierre Management Nederland B.V. is voor Markthal Rotterdam op zoek naar een enthousiaste en proactieve derdejaars student Marketing Communicatie.

 

Waar? 
Klépierre is een toonaangevend Europees vastgoedbedrijf. Met 178 winkelcentra in 57 steden in 16 landen en 1,2 miljard bezoekers per jaar is Klépierre dé Europese Shopping Center specialist.
Een overdekte markthal kom je in meer wereldsteden tegen, maar in Rotterdam is de Markthal een icoon. "Met de Markthal maken we stad, het is een icoon. Maar als je erin staat ervaar je vooral ruimte. Dat is de kunst: er tegelijk zijn en niet zijn. Een prachtige paradox." - WINY MAAS, MVRDV architect van de Markthal. Wie tussen de marktkramen door loopt en omhoog kijkt, ziet het kunstwerk ‘Horn of plenty’ (Hoorn des overvloeds) van Arno Coenen en Iris Roskam.

 

Markthal is de eerste overdekte marktvloer van Nederland. Een plek waar goed eten en uniek wonen in een spectaculaire boog samenkomen.

Werkzaamheden?

Binnen het team van de Markthal is de Marketing Communication Manager verantwoordelijk voor de positionering van de Markthal, voor alle on- en offline communicatie, het initiëren en organiseren van evenementen dit alles in samenwerking met de ondernemers in de Markthal.
De Marketing en Communicatie Manager is actief in het onderhouden van contacten met ondernemers, gemeenten en lokale instellingen gericht op het opstellen en uitvoeren van een marketing- en communicatiebeleid.

Wij zijn op zoek naar een proactieve stagiair(e) die de Marketing Communication Manager ondersteunt bij haar dagelijkse werkzaamheden. Standplaats is de Markthal in Rotterdam.

Voorbeelden van werkzaamheden zijn:
- Content voor onze Social Media kanalen verzamelen en creëren
- Communicatie naar consumenten, ondernemers, pers en externe partijen verzorgen
- Teksten schrijven voor o.a. de website, nieuwsbrieven en persberichten
- Aandragen ideeën m.b.t. het vernieuwen, uitbreiden en verbeteren van de online en offline activiteiten zoals SEO/SEA, social media advertising, evenementen, etc.
- (Mede) organiseren van evenementen
- Creatief meedenken over verschillende marketingactiviteiten en deelnemen in de uitvoering hiervan
 - Opzetten PR / Marketing Influencer plan en uitvoering hiervan

Eisen?

- 3e jaars HBO Marketing/ Communicatie/ Vrijetijds- en eventmanagement/ Media & Entertainment Management of andere aanverwante opleiding
- Proactief, enthousiast, creatief en sociaal
- Flexibel; bereid om af en toe in het weekend of avond te werken bij evenementen
- Vlotte pen, moet kunnen schrijven en dit ook leuk vinden
- Affiniteit met shoppen en food
- Engels spreken en schrijven

Wij bieden:

- Veelzijdige en afwisselende stage met veel ruimte voor eigen initiatief en creativiteit
- Inspirerende werkomgeving
- Stagevergoeding
- Collegiale sfeer en professionele collega’s
- Standplaats Rotterdam, goed bereikbaar met openbaar vervoer

Periode?

Start september 2018 /februari 2019 voor 5 á 6 maanden (fulltime)

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze stage?  Vertel ons wie je bent, waarom je bij ons aan de slag wilt en stuur je CV naar Christie van der Linden, Marketing Communication Manager.

E-mail : info@markthal.nl

Website: www.klepierre.com en www.markthal.nl
Facebook: @indemarkthal
Instagram: @markthal
LinkedIN: https://www.linkedin.com/company/18113607/

Door

Ander nieuws

Top