Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Ladiesnight bij Wolff Bioscopen: Mannenharten 2

Events02/12/2015

9 december: Gun jezelf en je vriendinnen een geweldige avond en kom naar de Ladies Night bij Wolff Hoog Catharijne!

Bij binnenkomst ontvang je een heerlijk welkomstdrankje. In de bioscoop zijn er stands met accessoires, fashion, beauty en worden er prijzen verloot. Daarna bekijk je de voorpremière van de nieuwe romantische komedie Mannenharten 2 en na afloop ontvang je een goodiebag

De film:

Er is veel veranderd in de levens van onze mannen, maar ook in Mannenharten 2 blijkt de liefde weer alles behalve een sprookje. Zo drijft de baby van Wouter en Nicole hen vooral uit elkaar. Als beginnend kinderboekenschrijfster heeft ze vooral oog voor haar leuke boeken en dito uitgever. Met als gevolg dat Wouter zich nog één keer in het onbezonnen studentenleven stort. Samen met Tim, die net terug is van zijn reis en besloten heeft een tijdje single te blijven, wat makkelijker gezegd is dan gedaan. Dennis valt als een blok voor een nieuw zangtalent, maar zij laat zich niet zo makkelijk inpakken. Evenals Niels, die besluit het na een versiercursus over een hele andere boeg te gooien. En dan is er nog de hopeloos romantische Younes, die op zoek is naar het meisje waar hij één onvergetelijke nacht mee beleefde. Kortom: de zoektocht naar liefde gaat in alle hevigheid verder!

Tickets:

Klik hier voor de ticketpagina van Wolff Bioscopen Hoog Catharijne en reserveer je kaartjes voor Ladiesnight: Mannenharten 2 op 9 december. 

Ander nieuws

Top