Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Le look de cowgirl

Inspiratie17/05/2018

Op de prairie! Ook zonder paard tover je jezelf dit seizoen om tot een echte cowgirl. Cowboy boots? Check. Rijke, luchtige, witte stoffen? Check. Riet? Check! Met deze zes items is een cowgirl look voor iedereen binnen handbereik. 

Cowboy boots
Als er één ding is wat niet mag ontbreken in ‘le look de cowgirl’ zijn het cowboy boots. En dan in de kleur cognac. Als je nog een paar afgetrapte laarzen in de schuur hebt staan, kun je deze gemakkelijk oppoetsen. Tijd voor nieuwe boots? Bij Sacha vind je de perfecte cowgirl boots!

Cowboy laarzen – Sacha €149,99

Op de prairie!
Een cowgirl look associëren we al snel met natuurlijke kleuren, zoals bruin, beige en wit. Het is dan ook niets voor niets dat je deze tinten terug ziet komen in deze shopping. Naast de kleursamenstelling werken ruffles voor een cowgirl ook altijd goed. Zo spotten we een witte rok met stippen bij H&M, die ook nog eens ruffles bevat. Een goede match met de cognac boots.

Een andere goede match met de cowboy boots is de witte jurk van Vero Moda. Of de blauwe blouse met ballonmouwen van Stradivarius. Ook leuk te combineren met een ripped denim shortje.

Midi rok – H&M €29,99
Kanten jurk – Vero Moda €44,99
Blouse met ballonmouw – Stradivarius €29,99

Accessoires à la cowgirl
Riet is iets wat we veel zien op de prairie. Maar nu ook in de mode. Zo is de rieten mandtas van Zara hét accessoire dat deze look een extra ‘farm-idee’ geeft. Ook het sjaaltje om de nek is een bekend gegeven onder cowboys en girls. Hihaaa!

Raffia mandtas – Zara €29,95
Sjaal – Bijou Brigitte €19,95

P.S. deze cowgirl look is tevens de perfecte keus voor een festival.

Door

Ander nieuws

Top