Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Lianne van Dijk schaatst voor KiKa

Nieuws26/10/2017

Lianne van Dijk werkt als Storemanager van de twee Steps filialen in Alexandrium Shopping Center. Zij gaat van 19 tot 23 februari 2018 schaatsen op de Weissensee in Oostenrijk voor Stichting KiKa. Dit evenement helpt de genezingskans van kinderen met kanker te verhogen naar 95% en de behandeling van deze verschrikkelijke ziekte te verbeteren. En jij kunt Lianne helpen!

Lianne vertelt graag meer: “Ik zit in een fase waarbij iedereen in mijn omgeving mooie kinderen op de wereld zet en ik er niet aan moet denken wat ouders en de kinderen meemaken wanneer een kind in het gezin zo ziek is. De impact, de onzekerheid, de pijn, het verdriet, de hele strijd die deze ziekte met zich mee brengt wens je niemand toe. De kracht die het geeft wanneer er hoop is, dat de kans op genezing groter en groter wordt maakt dit doel zo mooi. Het mogen en kunnen ophalen van geld voor de kinderen (en zeker ook voor de ouders die te maken hebben met deze verschrikkelijke ziekte) en dit te bereiken door mijn eigen wens in vervulling te laten gaan, de Weissensee rijden, is des te mooier. Dit is de reden waarom ik me inzet voor KiKa met de volle 200%”.

Voor dit initiatief zoekt zij sponsors en natuurlijk kun jij Lianne helpen!

Via onderstaande link kun je direct geld doneren aan Lianne voor stichting KiKa. Uiteraard mag je deze link delen met je vrienden, familie, kennissen, noem het maar op. Zodat we met z’n allen zo veel mogelijk geld op kunnen halen. Iedereen die Lianne wilt helpen is welkom! Bedankt alvast.

De link:
https://urldefense.proofpoint.com/v2/url?u=https-3A__www.schaatsvoorkika.nl_lianne-2Dvan-2Ddijk&d=DwIFAg&c=CoFFZ8QhYi0VvLc5FjSNshOfnRBHjxG5zczI7LdgIAE&r=QYkprw8HB0fIiY3e67U4oRN8fMoFYx5r7S5S_xk5zgk&m=FF0RU1GJEXqeRLmp5YCGOJPeHk2GHseBda1QrF3586s&s=F3WI39nbWiWx4IiFe7D8DTVut77EucC1_EMZkzS0oaI&e=

Volg de verhalen van Lianne via
www.facebook.com/weissenseevoorkika en www.instagram.com/weissenseevoorkika 

 

Ander nieuws

Top