Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Looney Tunes in Hoog Catharijne

Events17/07/2018

Vanaf donderdag 9 augustus tot en met zondag 12 augustus ontvangen wij vier hele speciale gasten in Hoog Catharijne. Bugs Bunny, Taz, Sylvester en Tweety komen om de kleintjes onder ons een leuke dag te bezorgen.

Voor kinderen tussen de 3 en 10 jaar is er een speelterrein in de Stijlkamer in Hoog Catharijne. Het speelterrein bestaat uit verschillende onderdelen. Zo is er een schilderruimte waar de kids mooie kleurplaten van verschillende Looney Tunes karakters kunnen kleuren.

Daarnaast is er een raceruimte waar kinderen tegen elkaar kunnen racen. De race begint bij een parkoers van touwen, daarna moet de basketbal in de basket worden gegooid door middel van een trampoline en als laatst kunnen de kinderen al voetballend richting de finish. Er wordt met elke leeftijd rekening gehouden zodat het voor iedereen een eerlijke race is.

Natuurlijk krijgt iedereen de kans om Bugs Bunny, Taz, Sylvester en Tweety in het echt te ontmoeten.
De Looney Tunes karakters lopen door Hoog Catharijne en kunnen niet wachten om met iedereen op de foto te gaan!

Data en tijden
Donderdag tot en met zaterdag 10.00 tot 18.00 uur
Zondag 12.00 tot 18.00 uur

Volg onze website (www.hoogcatharijne.nl) en onze social mediakanalen voor de laatste informatie over het evenement!

Bereikbaarheid
Kom je niet uit Utrecht of omstreken? Hoog Catharijne is prima te bereiken met het openbaar vervoer of parkeer in een van de 6 parkeergarages. Hoog Catharijne, dé Fashion en Food bestemming van Nederland. Let’s Play!

Ander nieuws

Top