titleNewsletter.newsletter

Lucardi zoekt Shopmanager

Nieuw24/07/2017

Als shopmanager vind je het een uitdaging om verantwoordelijk te zijn voor het winkelbeeld, de omzet en de medewerkers van het Lucardi filiaal. Je verricht daartoe een actieve bijdrage in de verkoop. Je begeleidt en coacht je personeel en je neemt acties om de gestelde bedrijfsresultaten te bereiken. Ook ben je verantwoordelijk voor de werving & selectie van nieuwe medewerkers.

Je beschikt over goede communicatieve en leidinggevende vaardigheden en bent besluitvaardig. Je vindt het een uitdaging om een team aan te sturen en bent een kei in het plannen en organiseren.

Wij bieden een salaris conform CAO –bonusregeling - pensioenregeling – aantrekkelijke personeelskorting - fietsregeling en sportplan - collegiale werksfeer – collectieve ziektekostenverzekering – uitdagende doorgroeimogelijkheden

Heb jij leidinggevende werkervaring in de retail en ben je klaar om een nieuwe en/of volgende carrièrestap in de modebranche te zetten? Reageer dan snel! 

'Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Ander nieuws

Top
Top