Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Luxe dinner party

Inspiratie22/12/2015

De feestdagen zijn weer in zicht, en we kunnen inmiddels aan de slag met de voorbereidingen hiervoor. Daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen namelijk. Wellicht ben je van plan om een (dinner) party te organiseren, of een uitje…of…?

Oké, laten we maar eens beginnen met de knoop door te hakken. In de feestdrukte/stress is keuzes maken misschien wel het meest lastige voor sommigen onder ons. En daar begint het eigenlijk mee; een plan trekken zodat je verder kunt. Maar gelukkig zijn wij er om een handje te helpen en maken daarom bij deze een beslissing voor jou. Een dinner party lijkt ons wel een gezellig en top idee. We plakken er gewoon het woordje ‘luxe’ aan vast voor een extra feestelijk tintje; ét voilà, je hebt een Luxe Dinner Party!

Behalve een lekkere maaltijd heb je voor de Luxe Dinner Party niet meer nodig dan een mooie tafelaankleding. Hiervoor hoef je echt niet diep in de buidel te tasten. We hebben een paar waanzinnig leuke en super betaalbare items gespot met een classy uitstraling. Deze zijn perfect te gebruiken bij een luxer etentje. Bij Zeeman vonden we een bestekset voor maar 99 cent. Door de zilveren kleur oogt deze set absoluut niet goedkoop. Daarnaast vind je bij Hema prachtige gouden kaarsen voor een fijn prijsje. Om de ambiance compleet te maken is een prettige geur ook belangrijk. Dat kun je heel makkelijk realiseren met een geurkaars, die je ook bij Hema kunt vinden.
Hopelijk hebben we je een beetje op weg kunnen helpen met onze ideeën. Wat je op tafel zet laten we lekker aan jou over, en dat mag wat ons betreft gerust bij de traiteur vandaan komen als je niet zo’n keukenprinses bent. Eet smakelijk!
Producten:

1.    HEMA: Tafelkleed sterren € 4,00
2.    HEMA: Geurkaars in glas €8,00
3.    Zeeman: Plastic zilveren bestek € 0,99
4.    HEMA: huishoudkaarsen 4 stuks € 2,00

Ander nieuws

Top