Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

M.A.C Cosmetics komt naar Alexandrium Shopping Center!

Events24/05/2017

Het fantastische merk M.A.C Cosmetics komt naar Alexandrium Shopping Center! De kleurrijke lipsticks, oogschaduws en foundations zijn vanaf zaterdag 10 juni verkrijgbaar in het Douglas filiaal in Alexandrium Shopping Center te Rotterdam.

Het fantastische merk M.A.C Cosmetics komt naar Alexandrium Shopping Center! De kleurrijke lipsticks, oogschaduws en foundations zijn vanaf zaterdag 10 juni verkrijgbaar in het Douglas filiaal in Alexandrium Shopping Center te Rotterdam.

Het assortiment van M.A.C Cosmetics bestaat uit vele soorten make-up. De meest bekende zijn de lipsticks in hun zwarte verpakking en de oogschaduws in ronde doorschijnende doosjes. Er zijn veel soorten producten verkrijgbaar en allemaal in de mooiste kleuren. Denk aan lipsticks, glosses, poeders, foundation, blushes, oogschaduws en nog veel meer. Het merk is al jaren geliefd bij menig beautyartist en beautylover, maar na 10 juni ook zeker door jou!

De Douglas in Alexandrium Shopping Center is te vinden in de passage bij HEMA en Rituals op Poolsterstraat 85, 3067 LX Rotterdam.

Kom jij op zaterdag 10 juni je beautystash aanvullen? De medewerkers van Douglas adviseren je graag!

Ander nieuws

Top