Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

MediaMarkt BTW Weg Ermee-actie van start

Nieuws19/01/2018

De jaarlijks terugkerende BTW Weg Ermee-actie van MediaMarkt staat op het punt van beginnen. Donderdag 25 januari tot en met zondag 28 januari betaalt MediaMarkt de BTW op bijna het gehele assortiment. Het is de 13e  keer dat MediaMarkt haar jaarlijkse voordeelfestijn viert.

Afgelopen jaren bezochten miljoenen mensen de MediaMarkt-winkels en trok de webshop eveneens miljoenen unieke bezoekers in de actieperiode. “De BTW Weg Ermee-dagen zien wij én veel van onze klanten als een jaarlijks winkelfeest. We hopen dit jaar natuurlijk weer een recordaantal klanten blij te maken met de mooiste producten voor minder geld,” vertelt Kees van Mourik, directeur Media Markt Utrecht Hoog Catharijne.

Woensdag 24 januari: Speciale pre-sale voor clubleden
Op woensdag 24 januari om 18 uur start de pre sale voor de MediaMarkt Clubleden. Alle clubleden hebben tijdens deze speciale avond eerste keuze uit het assortiment van 21% BTW WEG ERMEE.  Ben jij nog geen lid van de snelst groeiende club van Nederland? Word dan alsnog (gratis) lid van de MediaMarkt Club. Dan profiteer je altijd en overal van exclusieve Club-voordelen,  waanzinnige winacties en leuke verrassingen.

XXL openingstijden: extra lang geopend tijdens de BTW Weg Ermee-actie
Tijdens de BTW Weg Ermee-actie is MediaMarkt Utrecht Hoog Catharijne extra lang geopend. Op donderdag 25 en vrijdag 26 januari opent de winkel om 8:00 uur en zal het pas om 22:00 uur haar deuren weer sluiten. Op zaterdag kan je van 10:00 tot 22:00 uur terecht in de winkel en op zondag 28 januari van 12:00 tot 18:00 uur.

BTW Weg Ermee en prijsbelofte
MediaMarkt heeft een prijsbelofte waarin het dagelijks de productprijzen vergelijkt met die van soortgelijke concurrenten. Daarbij garandeert MediaMarkt de laagste prijs ten opzichte van deze concurrenten zodat consumenten nooit teveel betalen. Tijdens de BTW Weg Ermee-actie bevriest MediaMarkt de dagprijzen voor enkele dagen en betaalt het de BTW, waardoor er zeer scherpe productprijzen ontstaan.

Bij MediaMarkt Utrecht Hoog Catharijne zijn er regelmatig leuke acties en evenementen.
Kijk op www.mediamarkt.nl/utrecht voor meer informatie en volg ons op Instagram #MediaMarktUtrechtHC of Twitter @MediaMarktUTR

Ander nieuws

Top