Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Meer nieuwe winkels

Nieuws29/03/2017

Niet alleen in het nieuwe gedeelte van Hoog Catharijne zullen zich nieuwe winkels vestigen. Ook in het huidige winkelcentrum zijn er de afgelopen weken leuke nieuwe winkels geopend.

Niet alleen in het nieuwe gedeelte van Hoog Catharijne zullen zich nieuwe winkels vestigen. Ook in het huidige winkelcentrum zijn er de afgelopen weken nieuwe winkels geopend.

Only
Op de plek waar eerst Jack&Jones zat (tegenover WE) heeft nu Only haar deuren geopend. Only was even weg in Hoog Catharijne, maar we zijn blij haar weer te mogen verwelkomen!

ShoeWorld
Hoog Catharijne is een leuke schoenenwinkel rijker! Aan de buitenzijde van Hoog Catharijne (Achter Clarenburg) is ShoeWorld geopend. Je vindt hier een ruim assortiment damen- en herenschoenen van merken als Ecco, Bjorn Borg, Gaasta, Brunotti, Tamaris en Puma.

Madam Cocos
Hebben jullie ze al geproefd? Madam Cococ maakt heerlijke cocosballen in 5 lekkere smaken. Kom ze snel proeven. Madam Cocos zit tegenover Amigo schoenen.

Fiat 500 Pop-up
De populaire Fiat 500 is de hele maand april te bekijken in de Pop-Up Store tussen Zara en Starbucks. In de Pop-Up Store kun je deze maand 7 dagen per week terecht voor antwoorden op al je vragen over het kleinste autootje dat er bestaat.

Aziz Bekkaoui
De Pop-up store van Modeontwerper Aziz Bekkaoui is verhuisd van het Radboudkwartier naar de buitenzijde van Hoog Catharijne, naast Xenos. Aziz staat bekend om zijn krachtige ontwerpen, waarbij hij zich vooral focust op vloeiende vormen en innovatie. Hij voorziet traditionele ontwerpen van een modern jasje. Als je een bijzonder kledingstuk nodig hebt ben je bij hem aan het goede adres.

Ander nieuws

Top