titleNewsletter.newsletter

Mercedes-Benz opent Pop-Up Store in Hoog Catharijne

Nieuw02/06/2017

Mercedes-Benz wil met de Pop-Up Store graag het grote publiek laten kennismaken met haar merken en producten. In de Pop-Up Store wordt roulerend een NGCC-model en een smart gepresenteerd. Om de twee weken kan je een kijkje nemen in een ander model en word je voorzien van alle gewenste informatie.

De nieuwste smart
De nieuwe smart electric drive modellen zijn pas net op de markt, maar half juni al te zien in de Pop-Up Store. Volledig elektrisch, lokaal emissievrij en met een dynamische acceleratie die al meteen op de eerste meters puur plezier oplevert. Benieuwd naar de voordelen van elektrisch rijden? In de Pop-Up Store informeren zij je graag!

Beleving in de Pop-Up Store
Naast de showmodellen kan je ook op de foto met een Mercedes-Benz. Door voor de videowall te staan, wordt er een foto gemaakt en ontvang je direct een leuk aandenken aan je bezoek aan de Pop-Up Store. Daarnaast zijn meerdere miniatuur auto´s, parfum, horloges, reistassen en een volledige picknickmand van Mercedes-Benz te koop. Zelfs aan de allerkleinste autoliefhebbers is gedacht met een echte Mercedes-Benz loopwagen! Erg geliefd onder de papa´s.

Locatie
De Pop-Up Store is te vinden in de Noordpassage van Hoog Catharijne. (Tussen de ingang Vredenburgplein en de Stadskamer.)

Door

Ander nieuws

Top
Top