Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Met deze mode-items begin je de lente goed!

Inspiratie10/03/2019

Start de lente met een geweldige spring proof garderobe. Hoe? Stap 1: sorteer de kledingstukken die je al hebt. Wellicht zitten er dingen tussen die dit seizoen nog prima kunnen. Stap 2: verdiep je in de trends en ga shoppen ;-) Wij bereiden je voor.

Tie dye
Wij kunnen ons nog herinneren dat we zelf T-shirts maakten met verschillende kleuren verf, waarmee we het ‘tie dye-effect’ probeerden na te bootsen. Het geklieder is over, want deze onwijs populaire trend shop je dit seizoen werkelijk overal. Zo ook bij Bershka.

Trui met opstaande kraag – Bershka €12,99

Jaren ’80 invloeden
Denim voor lente zomer 2019 staat weer helemaal in het teken van de jaren ’80. Deze trend zien we al een tijdje, en zet dus verder door. Denk in termen van jeans met superhoge tailles en spijkerjacks met brede schouders.

Wijde cropped jeans - Vero Moda € 34,99

Pretty patterns
De lente vraagt om een fijne mix van printjes. Van de alom bekende dierenprints tot een deken van bloemen. De flower dress met ruffles laat je opbloeien. Als je goed kijkt, zie je dat de bandana van Sissy-Boy ook een leuk patroon kent, namelijk van zonnebrillen, wijnglazen en teksten zoals l’amour.

Flower ruffle dress – Costes €49,95
Bandana Paris – Sissy-Boy €14,99

Romantic bows
Deze trend geeft een romantisch tintje aan de lente. Designers kiezen voor kolossale strikken op hun ontwerpen, wij kiezen voor een zachtroze blouse met bescheiden strik van Steps.

Blouse met strik – Steps €39,99

Dreaming of crochet
Over een romantische trend gesproken - deze trend hoort ook in dit rijtje thuis. Crochet staat ook wel voor gehaakt en kent die heerlijke beachy vibe. We moeten nog even wachten op strandweer, dus implementeren we deze trend alvast door middel van een crochet net bag.

Crochet net bag – Pieces €49,99

 

 

Door

Ander nieuws

Top