Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Moederdag: jij en je mini me

Inspiratie09/05/2019

Op Moederdag lijken jij en je dochter sprekend op elkaar, daar zorgen wij wel voor. Ter ere van deze speciale dag shopten we een soortgelijke summer proof look voor jou en je mini fashionista. Zo moeder, zo dochter!

Prinsessenjurk
Gaat jouw dochter het liefst in haar prinsessenjurk naar school? Daar hebben we een goed alternatief voor gevonden. In de mini volants jurk van H&M voelt ze zich deze zomer net een prinses. En jij trouwens ook. De collectie bevat namelijk ook een jurk voor dames. Inclusief hetzelfde patroon.

Jurk volants mini – H&M €17,99
Jurk volants dames – H&M €24,99

Spelen met riet
Met de jurk van H&M in ons achterhoofd gingen we op zoek naar accessoires. Naast het feit dat de accessoires voor je mini me leuk moeten zijn, is het ook belangrijk dat de items praktisch zijn. Zo bescherm je het gezicht van je kind graag tegen felle zonnestralen. De kinder strohoed van HEMA is niet alleen handig, maar ook modieus. En mama kiest voor een bijpassende tote bag!

Kinder strohoed – HEMA €6,-
Tote bag – Parfois €35,99

Little miss sunshine
Draagt mama een zonnebril, dan wil je mini me dat ook. De zonnebril van Name It voor kindjes is te schattig voor woorden. Ook mama gaat voor een opvallend model: een zwarte statement bril van Sacha.

Zonnebril – Name It €8,99
Zwarte statement zonnebril – Sacha €9,99

Schoenen heb je nooit genoeg
Ben jij het daar mee eens? Mooi, want waarschijnlijk staan er zo nog twee extra paar schoenen op je wensenlijst. Bij vanHaren shopten we namelijk leuke zilveren sandalen van Cupcake Couture voor je dochter. Deze sandalen zijn voorzien van een fijn voetbed en daarmee een goede aankoop voor kinderen. Voor de mama’s shopten we soortgelijke leren sandalen van Manfield.

Cupcake Couture sandalen – vanHaren €34,99
Leren plateau sandalen – Manfield €69,99

Door

Ander nieuws

Top