Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Monday Blues

Inspiratie27/02/2017

Monday BluesBah, het is weer maandag! Een nieuwe week begint na het weekend en de kans is erg groot dat je nog niet heel gemotiveerd bent. Vergeet het vervelende gevoel dat maandag soms kan geven met deze tips voor een goede start van de week.

Monday Blues

Bah, het is weer maandag! Een nieuwe week begint na het weekend en de kans is erg groot dat je nog niet heel gemotiveerd bent. Vergeet het vervelende gevoel dat maandag soms kan geven met deze tips voor een goede start van de week.

Een nieuwe outfit

Je voelt je goed en zelfverzekerd als je kleding draagt waar je je fijn in voelt. Verwen jezelf daarom af en toe met een nieuwe outfit en versla de sleur op maandag. Een onmisbaar kledingstuk voor man én vrouw is de blazer. Een blazer combineer je met werkelijk alles en is daarom het ultieme cadeau aan jezelf. Geschikt voor een werkdag, sollicitatiegesprek en zelfs voor een etentje!

Wegsmeren die kater!

Een kater overgehouden aan een iets te gezellig weekend? Een paar producten kunnen er al voor zorgen dat je je weer fris en fruitig voelt. Stap ’s ochtends de douche in met de Happy Buddha shower foam van Rituals. De frisse geur van citrus en cedar zorgt voor een dosis extra frisheid. Kies voor een parfum waar je energie van krijgt, bijvoorbeeld Bvlgari Omnia Coral. Geef je gezicht vervolgens een boost met de Deep Moist Depot van Sans Soucis en je kunt er weer helemaal tegenaan!

Verdeel je taken en vergeet je schuldgevoel

Als je heel veel te doen hebt, wil je alles het liefst zo snel mogelijk kunnen afstrepen. Doe het rustig aan op maandag! Het is een dag om rustig op gang te kunnen komen. Er zitten niet voor niets zeven dagen in een week, toch? Als het even niet lukt is dat ook prima. Als je wél een succesvolle dag hebt gehad, mag je jezelf best belonen met een leuk uitje of een flesje wijn. Dan worden alle maandag die volgen steeds makkelijk én heb je iets om naar uit te kijken!

Ander nieuws

Top