Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Mother's Day Inspiration

Inspiratie04/05/2016

Jouw moeder verdient het natuurlijk om élke dag in het zonnetje gezet te worden. Maar aankomende zondag is toch wel een extra speciale dag: Moederdag! Geef haar deze dag extra veel complimentjes, daar wordt ze blij van. En wil je je moeder écht blij maken, geef haar dan een bijzonder cadeau. Hierbij 5 inspiratietips waarmee je haar zeker weten blij kunt maken, of zij nu houdt van beauty, mode of ontspanning…

1. Pink Round Sunglasses
De zon begint weer volop te schijnen, dus het is hoog tijd voor een nieuwe zonnebril. Functioneel en óók nog eens super trendy. Hé, en waarom koop je er niet meteen ook één voor jezelf? Zo moeder, zo dochter!

2. Calvin Klein Eternity Moment Eau de Parfum
Jouw moeder verdient toch ook een heerlijke geur? Calvin Klein Eternity Moment Eau de Parfum kent een bloemige, vrouwelijke geur. De eau de parfum combineert elementen van roze pioen, framboos en poederig hout. Hier wordt elke moeder toch blij van! 

3. Tassled horloge
Is jouw moeder al helemaal klaar voor de zomer? Met dit horloge in ieder geval wel! Door de leuke kwastjes aan de zijkant heeft het horloge een trendy uitstraling met een speelse touch. Het horloge is verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren.

4. Japanese Cherry Blossom Body Lotion
Laat je moeder deze nieuwe bodylotion ontdekken uit de vernieuwde Voyage Collection. Een heerlijke ontspanning voor zowel lichaam als geest: sluit je ogen en waan je even in de tuinen vol kersenbloesem in Kyoto, Japan… 

5. Vergeef me
Gun jij je moeder even wat tijd voor zichzelf? Dit boek neemt haar volledig mee in het verhaal van een jonge vrouw die op zoek gaat naar haar moeder. Het boek bevat alles van een goed roman: familieliefde en spanning. Een genot om te lezen!

Je hebt nog een paar dagen totdat het zover is. Maak gebruik van deze inspiratietips en zeker weten dat jij jouw moeder de mooiste (moeder)dag van het jaar bezorgd!

Moederdagproducten:

1. Tally Weijl: Pink Round Sunglasses € 8,99
2. Kruidvat: Calvin Klein Eternity Moment Eau de Parfum, € 19,99
3. Lucardi: Tassled horloge, van €49,99 voor € 29,99
4. The Body Shop: Japanese Cherry Blossom Body Lotion, € 12,50
5. Boekenvoordeel: Vergeef Me, € 17,50

Ander nieuws

Top