Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Namasté: alles wat je nodig hebt voor yoga

Inspiratie08/04/2019

De groet ‘Namasté’ komt je waarschijnlijk heel bekend voor. Van yoga. Yoga is op dit moment een ongekende hit en wordt door velen ervaren als een rustgevende, maar toch intensieve sport. Wij vinden het de hoogste tijd om jou klaar te stomen voor een lesje yoga met handige gadgets en kleding.  

Op het matje komen
Denk je aan handige yoga gadgets, dan denk je waarschijnlijk allereerst aan een yogamat. En dat is ook precies wat je nodig hebt. Dit vrolijke exemplaar van HEMA maakt het uitvoeren van de verschillende bewegingen extra leuk. Andere handige gadgets: een yogablok van Adidas, waarmee je gemakkelijk de juiste houding aanneemt, én een appeltjesgroene bidon voor het lessen van je dorst.

Yogamat – HEMA €12,50
Yogablok Adidas – Blokker €20,90
Bidon groen – Perry Sport €6,99

Be happy!
“Het Happinez yogaboek lees je in één ruk uit’, aldus een lezer. Van yogahoudingen tot meditatie en van ademhalingsoefeningen tot inspirerende ervaringen. Dit handboek voor een lichter leven geeft de kracht van yoga weer; rust, harmonie en verbondenheid. Interessant voor beginnende yogaliefhebbers!

Happinez handboek – Blokker €20,99

Klokkenspel
Sport het klokje rond met de FITBIT om je pols. Dit handige horloge registreert je sportprestaties, je hartslag en het aantal calorieën dat je verbrandt. Het lijkt erop dat de makers van de FITBIT dol zijn op balans. Niet alleen je sportprestaties worden gecontroleerd, maar ook je slaapkwaliteit. Rust is namelijk net zo belangrijk als in beweging zijn.

FITBIT versa peach – Media Markt €169,-

Rek en strek
Rekken en strekken doe je het liefst in comfortabele sportkleding. Voor de yogasport zijn speciale kledingstukken ontwikkeld, zoals de extreem rekbare sportlegging van Sissy Boy. Voor een roze sportbeha gingen we naar The Athlete’s Foot.

Yogalegging – Sissy Boy €29,99
Nike indy just do it sportbeha – The Athlete’s Foot €34,99

Door

Ander nieuws

Top