Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

National Glamour Day in Alexandrium Shopping Center!

National Glamour Day in Alexandrium Shopping Center!
Events09/09/2019

Staat zaterdag 28 september al in jouw agenda? Dan is het National Glamour Day! Scoor in Alexandrium Shopping Center de nieuwste collecties tijdens National Glamour Day, hét Fashion & Beauty event van Nederland.

Glamour Day is de perfecte dag om jouw najaars- en wintergarderobe bij elkaar te shoppen met aantrekkelijke Glamour Day kortingen. Tijdens Glamour Day krijg je 20% korting bij veel winkels op vertoon van Glamour’s septembernummer. 

Alexandrium Shopping Center is de ideale locatie om tijdens Glamour Day jouw items te scoren! In het overdekte Rotterdamse winkelcentrum zijn 140 winkels te vinden met een aanbod van fashion, food, lifestyle en sport.

Ben je geabonneerd op het Glamour magazine? Kijk dan snel in het magazine voor nóg meer kortingen en leuke goodies. En vergeet niet om je te gekke aanwinsten te delen met #nationalglamourday en #alexandriumsc. We zijn benieuwd!

Een overzicht van alle deelnemende winkels aan de Glamour Day korting staat hieronder.

Onderstaande winkels geven 20% korting op de gehele collectie op vertoon van het Glamour Magazine (septembernummer 2019):

Binnenkort worden deze extra acties hier bekend gemaakt.

Om deze dag nog leuker te maken hebben meer winkels in Alexandrium Shopping Center een extra korting of leuke actie!

Binnenkort worden deze extra acties hier bekend gemaakt.

Ander nieuws

Top