Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Nek-aan-nek

Inspiratie10/10/2016

Kragen zijn soms echte blikvangers. Dit najaar gaat er dan ook veel aandacht naar je nek en hals.Cols, turtlenecks, sjaaltjes, kleding met een opvallend afgewerkte hals; het is een nek-aan-nek race van welke het populairst gaat worden…

Ben jij klaar voor de mooiste kraagjes? Laat je inspireren door onze selectie blikvangers en je bent helemaal up-to-date voor deze nieuwe trend!

 

Truitjes

Een subtiele kraag bij drukke patronen en weefsels. Of juist de look van een basic, prachtig afgewerkt met stiksels en weefsels die doorlopen in de kraag. Wat je smaak ook is, met deze truitjes kom je - zowel casual als chique - ongetwijfeld trendy voor de dag!

  

Blouses

Opvallende details aan de hals die terugkomen in de mouw. Speciale sluitingen en die een accent geven aan de kraag. Of juist fijne basics met een opvallende hals. Met deze blikvangers steel je absoluut de show.

 

Jurkje

Wat dacht je van een kleurrijk jurkje met fijne patroontjes? Om hem helemaal af te maken is het jurkje voorzien van fraaie hals. Om vrolijk van te worden!

 

Truitje, Claudia Sträter: € 99,95

Jurkje, Miss Etam: € 34,99

Top TALLY WEiJL: € 15,99

Blouse, Zara: € 29,95

Blouse, C&A: € 14,90

Truitje, WE: € 34,99

Blouse, H&M: € 39,99

Ander nieuws

Top