Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

New year, new look!

Inspiratie28/12/2018

Oudejaarsavond is hét moment om te schitteren. Jij blaast iedereen omver met een look inclusief pailletten, prachtige pumps en fluweel. Met deze twee looks breng jij oud en nieuw op je allermooist door!

Look: wearing my fancy pants
Er is niet één manier om tot een geschikte New Year’s Eve look te komen. Dat laat CoolCat zien met een geweldige flared broek. Deze flared broek is dankzij de grote hoeveelheid glitter net zo party proof als een jurk of rok. Hou je vooral niet in en draag de glinsterende fancy pants met een pailletten top van WE.

Metallic broek – CoolCat €19,99
Pailletten top – WE €34,99

De fluwelen blazer van Steps geeft deze party look een volwassen uitstraling. Dit prachtige colbert is chique en elegant. Net zoals de pumps met stenen van vanHaren.

Velvet blazer – Steps €79,99
Pump stenen – vanHaren €29,99
Crossbody bag – VILA €54,99

Look: fringes on the dance floor
De A-lijn jurk van Didi is de perfecte jurk voor oud en nieuw. Deze jurk danst namelijk met je mee. Omarm beweging in je look tijdens oud en nieuw en ontdek de dancing queen in jezelf. The dance floor is yours!

A-lijn jurk – Didi €59,99

Er is één stijlregel die je niet mag vergeten tijdens je zoektocht naar de perfecte schoen. En dat is: kies voor een blokhak. Je zal ons later dankbaar zijn, want op deze hak loop en dans je nou eenmaal makkelijker. We hebben meteen een geweldig exemplaar van Sacha voor je klaargezet.

Glitter pumps – Sacha €49,99

Ook op het gebied van accessoires mag je uitpakken. Ga voor glamour met de glamour oorbellen van Pandora en voor kleur met de fluwelen crossbody tas van Only. Cheers to new beginnings!

Fluwelen crossbody tas – Only €29,99
Glamour oorbellen – Pandora €129,-
Xandro panty – Expresso €19,95

Door

Ander nieuws

Top