Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Nieuw jaar, nieuwe voornemens

Inspiratie27/12/2017

Haal ze maar weer uit de kast, die goede voornemens. Afvallen, sporten, meer genieten, een nieuwe baan of meer tijd voor de kinderen? Er zijn tal van goede ideeën om het jaar 2018 succesvol te beginnen. Deze zes items helpen je op weg naar de beste versie van jezelf. Let’s do this!

Een gestructureerd 2018
Een nieuwe jaaragenda helpt je om in alle drukte niets te vergeten. Verjaardagen, werkafspraken, etentjes of naar de school van je kinderen? Staat genoteerd! Deze 2018 agenda van Action tik je voor 0,88 cent op de kop en gaat het hele jaar mee.

Jaaragenda – Action €0,88

Een sportief 2018
Was het tijdens de feestdagen iets te gezellig? Wij motiveren je om de sportschool in te gaan en de extra kilo’s te lijf te gaan. Meer bewegen is een veelgehoord goed voornemen, maar het slagen ervan blijkt voor velen lastig. Deze opvallende sportlegging van Hunkemöller geeft je in ieder geval een duwtje in de goede richting.

Sportlegging – Hunkemöller €27,99

Een relaxt 2018
Sporten en relaxen? Dan is yoga misschien iets voor jou. Bij H&M shopten we een speciale yoga top van soepel materiaal, waarin je alle yoga posities moeiteloos uitoefent. Yoga werkt ook rustgevend voor je mind, wat zorgt voor een stressvrij begin van het nieuwe jaar. Daarnaast is het belangrijk om je huid goed en intensief te verzorgen, zodat je lichaam ook letterlijk goed in haar vel zit.

Yoga top – H&M €14,99
Sweater yoga – Sissy-Boy €24,00
Scrubmasker – Kruidvat €1,99

Een gezellig 2018
Is het jouw goede voornemen om meer te genieten met de mensen om je heen? Drink een heerlijk kopje thee met de leuke theemokken van HEMA, samen met je vriendinnen of moeder of ga lekker thuis uitgebreid dineren met je gezin. De tafel dekken was nog nooit zo leuk met een gouden bestek set van Zara Home.

Mok – HEMA €3,75
Gouden bestek – Zara Home €26,95 (1 setje)

We wish you a happy 2018!

Ander nieuws

Top