Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Nieuwe baan? Dit draag je naar kantoor!

Inspiratie22/01/2019

Sta je voor een nieuwe uitdaging? Het is best lastig om te kiezen wat je draagt op zo’n eerste dag. Welke items je uit de kast trekt, hangt onder andere af van de kledingvoorschriften die je meekrijgt. Bij zakelijke bedrijven ga je in pak, bij andere bedrijven volstaat een nette, maar toch modieuze outfit. Wat draag jij naar kantoor?

1. Blazer omar – WE €60,-
Bij een nieuwe baan hoort een nieuw colbert. Een colbert is namelijk bij uitstek geschikt voor een zakelijk voorkomen. Op je eerste dag wil je een goede indruk achterlaten, dus wij raden aan om liever iets té gekleed te gaan dan te nonchalant. De omar blazer draag je zowel zakelijk als privé.

2. Ecco schoen vitrus – Ecco €159,99
Welke schoenen trek je aan? Dat kunnen schoenen zijn voor onder een pak, maar bijvoorbeeld ook deze degelijke suède schoenen van Ecco. Materiaalkeuze is hierbij van groot belang. Leer en suède stralen klasse uit.

3. Gemêleerde blouse – Sissy-Boy €89,95
Het is verfrissend om zo nu en dan af te wijken van de standaard. Ben je niet gebonden aan kledingvoorschriften dan mag je de witte gestreken blouse vervangen door een gemêleerde variant van Sissy-Boy.

4. Geruite broek – Jack & Jones €59,99
Een modieuze zakenman kiest voor een goede pantalon. Bij Jack & Jones kijk je je ogen uit wat betreft pantalons met print. Kies jij voor subtiel of opvallend?

5. Herensjaal – HEMA €15,-
Deze herensjaal van HEMA past perfect bij de omar blazer van WE. Beide items bestaan uit eenzelfde kleurenpalet.

6. Laptoptas Tony Perotti – Van Os €149,00
Vervoer je laptop van huis naar kantoor en andersom in een nette laptoptas. Maar wie zegt dat een laptoptas alleen geschikt is voor een laptop? Je documentatie, schrijfwaren en andere werkbenodigdheden passen hier ook prima in.

Door

Ander nieuws

Top