Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Nieuwe pop-up store: Special.T by Nestle.

Nieuws15/12/2015

Sinds deze week vind je de pop-up store van Special.T by Nestlé aan het Radboudplein. Ben jij een echte theeleut? Dan is deze winkel zeker iets voor jou!

Omdat de kunst van thee een exacte wetenschap is, heeft Special.t zijn vereisten samen gezet om de perfecte theekop te schenken met een machine van capsules toegewijd aan de kunst van thee. De ideale bereiding kan niet worden geïmproviseerd. Dosering, infusietijd en temperatuur moeten zorgvuldig worden opgevolgd om het complexe karakter van elke theesoort te onthullen. Sommige zwarte theesoorten kunnen snel geïnfuseerd worden op 92°C, terwijl groene thee zich pas ten volle ontplooit op 80°C en meer tijd nodig heeft. Daarom heeft SPECIAL.T een uiterst nauwkeurig apparaat ontwikkeld dat elke thee herkent en de infusie precies instelt. In combinatie met een precieze dosering en gefilterd water zorgt de grote infusiekamer ervoor dat de bladeren zich volledig kunnen ontwikkelen om hun geheime aroma’s te onthullen. Zo biedt SPECIAL.T u telkens weer de beste thee op de makkelijkste manier.

Ontdek de collectie van 35 theesoorten, rooibos en biologische infusies van grote klassieke alledaagse tot exclusieve en verfijnde creaties! De Special.T by Nestlé machine is nu verkrijgbaar voor € 79,- (i.p.v. € 119,-). Je krijgt hier tevens een luxe cadeaubox bij met 12 capsules en 1 kopje en schoteltje.

De pop-up store van Special.T by Nestlé in Hoog Catharijne Utrecht is speciaal voor de echte theeliefhebbers en is geopend tot eind 2015.

Kijk voor meer informatie op: SPECIAL.T by Nestlé

Ander nieuws

Top