Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Nieuwjaarsduik: optredens van D.A.M.N & Jumping Spectacles

Events08/01/2018

Plons in het culturele diepe en wordt verrast door het veelzijdige Utrechtse aanbod bij de Nieuwsjaarsduik op zondag 14 januari! In Hoog Catharijne kan je genieten van dansgroep D.A.M.N. en de acrobatische dansshow van de Jumping Spectacles.

Dansgroep D.A.M.N. danst een experimentele moderne dans in een zoektocht naar jezelf kunnen zijn. De kracht die het geeft om je bagage te accepteren en je te laten meevoeren met wie jij bent geworden. D.A.M.N. staat voor Dance And Move Now en is het demoteam van STUdance.
Bij de Jumping Spectacles raak je de ban van de moderne combinatie van snelle dans en acrobatiek. De acrobatisch rock-'n-roll shows zijn een combinatie van dans, acrobatiek, petticoats en strakke pakken. Deze dansvorm heeft zich vanuit Swing en Boogie Woogie ontwikkeld tot een intensieve vorm van sport. De kleding schittert, de muziek 'beats' en de acrobatiek is spetterend!

Tijdschema:

13.30-13.45 D.A.M.N.
14.30-14.45 D.A.M.N.
15.00-15.15 Jumping Spectacles
15.30-15.45 D.A.M.N.
16.15-16.30 Jumping Spectacles

De nieuwjaarsduik wordt dit jaar voor de 15e keer georganiseerd. Dompel je onder in een mix van previews, lezingen, presentaties, workshops, tentoonstellingen en optredens op meer dan zestig locaties. Raak geïnspireerd door het aanbod en maak nader kennis met locaties, makers en organisaties. Daarnaast is er ook speciale aandacht voor jonge Utrechtse makers van de verschillende kunstopleidingen die Utrecht rijk is. Plons het culturele diepe in en wordt verrast door het veelzijdige Utrechtse aanbod. 

Ander nieuws

Top