Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

O-my-bag!

Inspiratie14/04/2018

Let’s talk about bags baby, let’s talk about you and me. Als tassenliefhebbers snappen wij als geen ander hoe fijn het is om te investeren in een droomtas of een diverse collectie in je wardrobe te hebben hangen. Met deze zes tassen kom jij het voorjaar wel door!

Over the rainbow
Als een kind in een snoepwinkel grepen we naar de Airdate Holly bag via Men at Work. Wat een dropje! Dit tasje is precies groot genoeg voor je pinpas, je lipgloss en je telefoon en fungeert daarnaast ook prima als eyecatcher of accessoire bij je outfit!

Airdate Holly bag – Men at Work €24,99

Cowboy backpack
Deze trend mogen we niet onbesproken laten. De backpack heeft sinds een aantal jaar een fashionable karakter en is daarmee onze favoriet voor op een festival. Voeg er een vleugje ‘country’ aan toe en de complimenten vliegen je om de oren.

Dakota backpack – Parfois €44,99

Gek genoeg!
Let’s go crazy! Clutches en crossbody bags worden overladen met studs, steentjes en kleuren. Het voordeel aan deze tassen is dat je ze vaak voor een leuke prijs scoort en je dus regelmatig verschillende tasjes kunt afwisselen. Iedere dag een nieuwe look!

Crossbody tas blauw – Parfois €24,99
Crossbody tas studs – H&M €22,99

Pastel bags
Ben jij op zoek naar een everyday bag? Ga dan voor een effen tas. In pasteltint bijvoorbeeld. Deze zachte kleuren passen in het modebeeld van nu, maar zijn ook draagbaar waardoor je zo over een aantal jaar nog steeds mee op pad neemt. Wist je trouwens dat je bij O’Bag je eigen tas kunt samenstellen?

O’chic – O’bag €99,-
Ecco Kauai – Ecco €209,99

Door

Ander nieuws

Top