Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Oh my trench coat!

Inspiratie30/03/2018

Sommige items zijn echte blijvertjes. De trenchcoat is er daar een van. Het is een ware klassieker geworden, die ieder jaar terugkeert. Investeren in een trenchcoat is dus helemaal geen slecht idee. De kans is namelijk groot dat je deze jas volgend jaar weer draagt. Maar hoe zorg je ervoor dat je de trench coat ieder jaar nieuw leven in blaast? Wij stelden een toffe look samen!

De trench coat
Allereerst gingen we op zoek naar een trenchcoat met perfecte fit. Deze trenchcoat van Gerry Weber voldoet aan ons plaatje. Wil je dit jaar voor een ander kleurtje gaan? Dat komt goed uit. Deze jas is ook verkrijgbaar in het rood of lichtbeige.

Trenchcoat – Gerry Weber €179,99

Mix & match
De trenchcoat staat van nature klassiek en elegant, maar het is juist leuk om dit item te mixen met stoerdere, street kledingstukken. Een gestreepte top van Steps zorgt er onmiddellijk voor dat de trenchcoat omgetoverd wordt tot stoer kledingstuk. Daarbij kiezen we voor een opvallend broekje van Zara. De kleur geel is leidend in deze look. Think out of the box!

Tip: draag de trench coat ook eens over een oversized sweater. Dat geeft een leuk effect.

Top – H&M €9,99
Broek – Zara €29,95

Yellow fever
Geel schreeuwt voorjaar en daarom laten we deze tint ook terugkomen in de accessoires. De enkellaarzen met print van Sacha brengen het street gevoel tot leven en draag je met een knipoog. Ook de suède tas van Sissy-Boy is een perfecte match.

Enkellaarsjes print – Sacha €50,-
Tas – Sissy-Boy €79,99

Strikvraag
De styling is niet compleet zonder een bandana. Deze polkadot sjaal in pastelkleur van Bijou Brigitte is de kers op de taart!

Bandana – Bijou Brigitte €5,95

Door

Ander nieuws

Top