Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Okke de Beer van Avontura Rotterdam komt langs!

Nieuws10/04/2019

Op zaterdag 13 en zondag 14 april komt Okke de Beer van Avontura Rotterdam langs in Alexandrium Shopping Center!

Beide dagen kun je om 14.00 en 15.00 uur met hem op de foto bij het C&A plein. Om de komst van Okke te vieren, mogen we ook nog eens een kinderfeestje van Avontura weggeven. Laat ons op de Facebookpagina van Alexandrium Shopping Center @alexandriumsc weten wie er zo’n leuke verjaardag verdient!

Over Avontura
Avontura is een nieuw concept indoorspeeltuinen in Nederland. In de afgelopen vier jaar zijn er hiervan 10 vestigingen geopend, waaronder in Rotterdam, Barendrecht en Delft. Bij Avontura kunnen kinderen genieten van puur speelplezier. Elke locatie heeft zijn eigen speelpleinen, waar kinderen samen met de mascottes Okke & Pi kunnen ravotten.

Avontura Rotterdam is gevestigd in de Schiecentrale. In dit rijksmonument zijn de oude tv-studio’s omgebouwd tot een waar kinderspeelparadijs. Met glijbanen, race auto’s en trampolines op 6 meter hoogte, kunnen kinderen van 1 t/m 12 jaar zich hier helemaal uitleven.

Elke Avontura is dagelijks geopend van 9:00 tot 18:00 uur. Nieuw dit jaar is dat kinderen van 1 t/m 3 jaar de hele dag door, dus ook tijdens vakanties, weekenden en feestdagen, naar binnen kunnen voor het peutertarief van €5,50. Baby’s en volwassenen mogen bij Avontura sowieso al gratis naar binnen.

Wil je meer weten over Avontura of gezellig langsgaan? Neem dan een kijkje op de website
www.optisport.nl

Door

Ander nieuws

Top