Registreren & Inschrijven nieuwsbrief Mijn account

Loguit

Olympische gezonde borrel, dat doe je zo

Inspiratie08/08/2016

De Olympische spelen zijn begonnen! Om de Nederlandse sporters aan te moedigen zitten we aan de buis gekluisterd, maar hoe laat serveer je welke hapjes? Wij helpen je graag een handje.

De Olympische spelen zijn begonnen! Om de Nederlandse sporters aan te moedigen zitten we aan de buis gekluisterd, maar hoe laat serveer je welke hapjes? Wij helpen je graag een handje.

In Brazilië is het vijf uur vroeger is dan in Nederland, dit betekent voor ons dat de uitzendingen van wedstrijden ’s middags beginnen en in de nacht eindigen. In tegenstelling tot wat je misschien verwacht biedt dit tijdsverschil juist heel veel mogelijkheden voor jouw Olympische borrel.

Boodschappenlijstje
First things first, de boodschappen. Je vindt hieronder een lijstje met spullen die je goed kunt gebruiken bij de voorbereidingen.

1.Hema Bamboe saladebestek €3,00
2. Oil & Vinegar Flatbread Kalamata Olive & Feta €3,95
3. Oil & Vinegar Marrakech schaaltje turquoise €7,95
4. Hema ovenschaal 27,5 x 23 x 5,5 cm €7,50
5. AH AH Biologisch Pompoen €2,99
6. Zeeman Pannenlap €1,49
7. Hema 6-pak kunststof bakjes €1,50
8. Oil & Vinegar Aceitunas Trío €5,95 

Borrel time!
Bij de Olympische Spelen hoort natuurlijk een Olympisch thema. Je kunt op een makkelijke en leuke manier een fakkel nabootsen door van goud papier hoorntjes te maken en ze te vullen met zelfgemaakte popcorn. Wedden dat ze het leuk en heerlijk vinden?

Wil je ook een fruitige snack op tafel zetten? Vul dan op een langwerpig bord met een strook aardbeien, daarnaast ongezoete slagroom met kokos stukjes en sluit af met een paar rijen blauwe bessen. Hallo Nederlandse vlag! Een gegarandeerde eye catcher!

Avondeten
Ook het avondeten vindt uiteraard geheel plaats in Olympische sferen. Maak een pompoensoep als vooraf en bereid zelf frietjes in de oven, uiteraard van zoete aardappelen om het oranje gevoel hoog in het vaandel te houden. Serveer er een frisse salade bij en je bent ready to go.

After dinner snack
Na het avondeten gaat de Olympische borrel weer gezellig verder. Dan mogen er natuurlijk ook geen hapjes ontbreken. Wortelen met hummus als dip is de perfecte snack. Deze is zo gezond en lekker dat je er de hele nacht van mag snacken!

Alles gereed? Dan is het nu hopen geblazen dat onze spelers ver mogen komen. Wij wensen ze in ieder geval veel success!

Ander nieuws

Top